فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
افزایش میزان نقدینگی صندوق بیمه محصولات کشاورزی کشور

میزان نقدینگی صندوق بیمه محصولات کشاورزی کشور از دو هزار و چهل میلیارد ریال به هشت هزار و ششصد میلیارد ریال افزایش یافت. مهندس حاجی اصغری نماینده مردم میانه وعضوکمیسیون کشاورزی مجلس این مطلب رادرجلسه بررسی مشکلات بیمه کشاورزی در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان میانه عنوان کرد و گفت برای اولین بار در کشور مشکل نقدینگی صندوق حل شده و از دو هزار و چهل میلیارد ریال به هشت هزار و ششصد میلیارد ریال افزایش یافته است و افزود در تلاش هستیم تا موضوع تحقیق و تفحص از صندوق بیمه کشاورزی را پیگیری نماییم تا ضمن بررسی مسایل مالی صندوق بیمه به شفاف سازی آیین نامه ها و دستورالعمل های بیمه بپردازیم.
حاجی اصغری در ادامه سخنان خود از کلیه کارشناسان خواستار ارائه راهکارهای لازم به صورت پیشنهاد در راستای صندوق بیمه شد و تشکیل نظام صنفی کشاورزی اشاره کرد و آن را بسیار مفید ارزیابی کرد و گفت: با اجرای این طرح کلیه بهره برداران شناسنامه دار شده و هویت کشاورزان مشخص خواهد شد و همچنین نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی را یکی از مهم ترین نظام صنفی و تشکیلاتی کشور خواند و وجود آن را در آبادانی کشور مفید ارزیابی کرد. نماینده مردم میانه همچنین گفت: شهرستان میانه از سوی وزارت جهاد کشاورزی به عنوان پایلوت کشوری جهت اجرای طرحها و پروژه های مهم انتخاب شده است.
همچنین در این جلسه که با حضور بخشداران مرکزی و کندوان ، مدیر و کارشناسان مدیریت شهرستان و کارگزاران و مسئولین مراکز جهاد کشاورزی بخش ها و دهستانها و ادارات ذیربط تشکیل شده بود مهندس زارع تالی مدیر جهاد کشاورزی ضمن تقدیر از حضور مسئولین و ارائه گزارش از برنامه های در دست اجرا گفت : بیمه کشاورزی نقش مهمی در راستای کاهش دغدغه فکری کشاورزان دارد و نقش اطلاع رسانی و فرهنگ سازی که مستلزم تلاش شبانه روزی مسئولین را می طلبد در افزایش سطوح بیمه کشاورزی بسیار مهم و اساسی خواند و برآن تاکید کرد.
در ادامه این جلسه بخشداران بخش مرکزی و کندوان میانه ضمن بیان نکته نظرات خود فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به کشاورزان، ایجاد رقابت بین کارگزاران و حذف منطقه بودن کارگزاری و فعال سازی این بخش و نیز افزایش کم و کیفی بیمه کشاورزی و شفاف سازی و افزایش تعهدات و ایجاد بیمه جامع را از جمله راهکارهای توسعه این بخش عنوان کردند در پایان این جلسه مقرر شد شرکتهای فنی و مشاوره ای مستقر در مناطق باهمکاری و هماهنگی کارگزاران بیمه کشاورزی شهرستان میانه با هماهنگی صندوق بیمه نسبت به بیمه محصولات اقدام نمایند%z