فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
تکواندوکاران آذربایجان شرقی در رنکینگ جهانی باقی ماندند

خبرگزاری فارس: باقی ماندن تکواندوکاران آذربایجان شرقی در رنکینگ جهانی، پیروزی تیم تراکتورسازی تبریز در بازی دوستانه و پخش مستقیم بازی فوتسال دبیری تبریز با فولاد ماهان اصفهان از اهم اخبار ورزشی آذربایجان شرقی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یوسفی کرمی و فرزاد عبداللهی تکواندوکاران آذربایجان شرقی در رنکینگ جهانی باقی ماندند.
در آخرین رنکینگ ارائه شده از سوی فدراسیون جهانی یوسفی کرمی و فرزاد عبداللهی در رنکینگ جهانی باقی ماندند، در وزن هفتم یوسف کرمی با امتیاز ۱۵۱.۴۰ برترین تکواندکار وزن هفتم جهان باقی ماند و فرزاد عبداللهی دیگر تکواندوکار آذربایجان شرقی در وزن پنجم مقام نخست را به علیرضا نصرآزادانی داد و در جایگاه دومی با ۱۲۱.۳۴ امتیاز قرار گرفت.
در این ردهبندی امتیاز تکواندوکاران جهان در المپیک هنرهای رزمی و مسابقات آزاد انگلیس محاسبه شده است که در وزن سوم رضا نادریان با وجود حذف از رقابتهای انگلیس با کسب مدال نقره المپیک هنرهای رزمی در راس باقی ماند.
همچنین در وزن چهارم محمد باقری معتمد با مدال نقره انگلیس همچنان صدرنشین است و در وزن پنجم علیرضا نصرآزادانی که به دلیل مصدومیت در فینال مسابقات انگلیس شرکت نکرد تا مدال طلا به مسعود حجیزواره همتای ایرانی خود برسد که توانست از رده سوم به مکان اول بیاید و جای فرزاد عبداللهی دیگر تکواندوکار ایران را بگیرد.
عبداللهی در جام بریتیش اوپن در وزن ششم شرکت داشت تا امتیازی برای او در وزن پنجم محاسبه نشود و با یک پله سقوط در رده دوم قرار بگیرد.
در وزن ششم مسعود حجی زواره با کسب مدال طلای المپیک هنرهای رزمی تا رده چهارم پیش آمد.
در وزن هفتم و هشتم نیز یوسف کرمی و حسین تاجیک با کسب مدالهای طلا و نقره انگلیس صدرنشین ماندند.
میثم باقری که دیگر در ترکیب تیم ملی ایران نیست و در مسابقات مختلف شرکت ندارد در وزن اول با دو پله سقوط چهارم شد.