فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
میانه:اساسی ترین مشکل که تمامی مسئولین نظام را به زیر سوال می برد مشکل بیکاری است.

فرماندار شهرستان میانه با اشاره به معضل بیکاری در جامعه گفت : اساسی ترین مشکل که تمامی مسئولین نظام را به زیر سوال می برد مشکل بیکاری است.
تقی خلفاپور که در جمع خانواده های شهدا، ایثارگران وجانبازان سخن می گفت از خانواده های شهداءوایثارگران خواست تا به دنبال چاره اندیشی بوده ودر حل این معضل بزرگ که موجب بروز مشکلات متعدد در جامعه می شود مسئولین نظام را یاری کنند.
وی با بیان اینکه عمده ترین جمعیت مهاجر شهرستان را جمعیت فعال تشکیل می دهد تقلیل جمعیت شهرستان از ۴۰۰ هزار نفر به ۲۰۰ هزار نفر را زنگ خطری در راستای توسعه شهرستان خواند وافزود: ما باید به دنبال صاحبان سرمایه در شهرستان ومیانه ایهای مقیم تهران وکرج بوده وبرای آنها ایجاد امنیت کنیم تا سرمایه اصلی شهرستان برای عمران وآبادانی شهرستان ودر راستای رفع معضل بیکاری هزینه گردد.
فرماندار شهرستان میانه در پایان به انتظارات جامعه از خانواده های ایثارگران وبالعکس اشاره کرده خواستار توجه بیشتر جامعه به نیازهای خانواده ایثارگران شده افزود: ما ادعا نداریم که جامعه ما اسلامی است بلکه ما به طرف اسلامی شدن می رویم ودر این راستا نیاز به همکاری وهم اندیشی خانواده های معزر شهدا وایثارگران داریم تا جامعه ایران اسلامی را به نقطه متعالی عزت واقتدار در تمامی صحنه های ملی وبین المللی همچون پیروزی سرافرازانه در جنگ تحمیلی برسانیم .
گفتنی است شهرستان میانه در هشت سال دفاع مقدس بیش از ۱۰۰۰ شهید تقدیم راه دفاع حریم ولایت نموده ونیز ۲۰۰۰ ایثارگر و۸۲ آزاده سرافراز دارد.