فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
فرماندار ویژه شهرستان میانه از شعبات اخذ رای در میانه بازدید نموده و رای خود را به صندوق انداخت
محمدرضا مشایخی معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان میانه ساعتی قبل بهمراه حجت الاسلام و المسلمین محمدی امام جمعه میانه , محمودیان دادستان عمومی و انقلاب میانه و اعضای شورای تامین در محل شعبه اخذ رای واقع در مسجد جامع حضور یافته و رای خود را به صندوق انداختند.
وی در حاشیه بازدید از شعبات اخذ رای در شهرستان میانه، خواستار حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای شد و گفت : با انتخاب آگاهانه مردم در جهت انتخاب اصلح، مجلسی قوی تشکیل شده و می تواند با تدوین قوانین و رفع نواقص برخی قوانین در برطرف کردن برخی مشکلات مردم کمک شایانی کرده و اقتدار ملی را رقم بزند.
مشایخی با بیان اینکه در هر انتخابات امنیت یکی از مولفه های اصلی در کنار سایر مولفه های مشارکت، رقابت، سلامت و قانونمند بودن انتخابات است از حضور ۷۰۰ نیروی نظامی و انتظامی برای محافظت از شعبات شهرستان خبر داده اضافه کرد: علاوه بر این نیروها گشت های سیار نیز بکار گیری شده اند.
فرماندار ویژه میانه به اعزام صندوق ها طی ۲ روز در سطح شهرستان اشاره کرده افزود: تمامی تمهیدات و امکانات لازم نیز فراهم شد تا امروز شاهد برقراری انتخاباتی امن، سالم و قانونی در جهت مشارکت حداکثری مردم باشیم..