فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
به مناسبت گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی؛ از آزداگان فرهنگی منطقه تجلیل شد
با فرارسیدن سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی ساجدی فر معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش میانه از آزادگان فرهنگی منطقه تجلیل کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت اداره کل و مدیریت آموزش و پرورش میانه، ساجدی فر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آزادگان میهن اسلامی گفت آزادگان به عنوان الگوی مقاومت و پایداری هستند.
وی آزدگان را به عنوان سندهای افتخار و پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و گفت: اعتبار و ارزش ما حاصل صبر و استقامت شما در دوران اسارت و ایثارگریهای شهدا و جانبازان بوده است.
مدیر دستگاه تعلیم و تربیت منطقه آزادگان را به عنوان راویان رشادت های شهیدان و جانبازان در دفاع مقدس دانست و با یادآوری خاطرات ورود آزادگان سر افراز به کشورمان افزود: روزی که آزادگان عزیز به میهن باز گشتند قطعا مهمترین خاطره ی آزادگان لحظهای بود که بر خاک میهن اسلامیشان قدم میگذاشتند.
در ادامه از رحیمی،الهورنی و کاظمی آزادگان فرهنگی منطقه تجلیل شد.

