فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
مقامی بزرگتر و باعظمتر از مقام شهید نمی توان یافت
نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج میانه با گرامیداشت سالروز شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران باوفایش در جمع مردم و برخی از مسئولین شهرستان در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) عنوان کرد : مقامی بزرگتر و باعظمتر از مقام شهید نمی توان یافت چرا که شهادت ملاک سنجش پاکترین و برترین انسانهاست. حجت الاسلام والمسلمین علی تقوی آزاد با بیان اینکه شهادت معامله جان در راه خداست ، عزت ، اقتدارو استقلال انقلاب اسلامی ایران را حاصل خون انسانهای وارسته و بزرگی چون بهشتی ها ، مطهریها ، تقویها و شهدای هشت سال دفاع مقدس ذکر کرده گفت:تنها علت شهادت آیت الله بهشتی در ولایت پذیر بودن ایشان بود اینکه وی مدافع سرسخت امام (ره) و ولایت تا پای جان بود و به همین علت نیز دشمنان اسلام هوشیارانه در اوائل انقلاب به ترور مدافعین ولایت می پرداختند اما نمی دانستند که صاحب اصلی انقلاب و پشتیبان آن حضرت ولیعصر (عج) است که دست یاری خدا همواره با اوست.
وی در ادامه به فرمایش مقام معظم رهبری در جمع قوه قضایی کشور اینکه فاجعه هفت تیر در زمان خودش نقمتی بود که با طی دوران و عزت و اقتدار حاصله برای انقلاب به نعمت تبدیل شد اشاره کرد و گفت: ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد.
حاج آقا تقوی آزاد در پایان اضافه کرد : عده ای در عصر حاضر با تخلفات سیاسی ، انسانی و مسائل دیگر تحت عناوین جریانهای انحرافی سعی در صدمه زدن به اصل انقلاب و اصول آن دارند اما باید بدانند که درخت انقلاب و نظام اسلامی ایران با خون شهدا آبیاری شده و ملت غیور ایران نیز مدافع همیشگی و سرسخت ولایت بوده وهستندو تا زمانیکه ولایت و شهادت در جامعه پابرجاست نظام جمهوری اسلامی ایران نیز زوال نخواهد یافت.