فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
تولید چراغهای تزئینی کم مصرف در شهرستان میانه گامی در جهت اصلاح الگوی مصرف و جهاد اقتصادی است.

شهردار میانه با بیان اینکه در سال ۸۸ شهرداری میانه با تاسیس کارگاهی کوچک اقدام به تولید چراغهای تزئینی کم مصرف از مواد زائد نموده این امر را گامی به سوی اصلاح الگوی مصرف و جهاد اقتصادی عنوان نمود.
مجید میعاد طی مصاحبه ای هدف از این کار را افزایش بهره وری ، کاهش هزینه های زائد و حذف واسطه ها خواند و گفت: در سال ۸۸ با تولیدات این کارگاه ۴۰۰ شعله چراغ تزئینی کم مصرف در سطح شهر نصب شد که با این کار در حدود یک میلیارد و پانصد میلیون ریال در هزینه ها کاهش داشتیم و در سال گذشته نیز توانستیم با نصب ۵۰۰ شعله در سطح شهر و میادین مختلف آن ، در حدود ۲ میلیارد ریال در هزینه ها صرفه جویی نماییم .
وی در ادامه قیمت تمام شده هر چراغ تزئینی خریداری شده از شرکتهای داخلی و خارجی را ۲ الی ۴ میلیون ریال ذکر کرده افزود: با تولیدات این کارگاه قیمت چراغهای تزئینی به ۳۰۰ هزار ریال تا ۶۰۰ هزارریال رسید.
میعاد در پایان اظهار امیدواری کرد که با کسب مجوزهای لازم در سال جاری بتوانیم تولیدات این کارگاه را به انبوه رسانده وبه سایر شهرستانها نیز با حداقل هزینه صادر کنیم تا آنها هم از امکانات این شهرستان بهره مند شوند.
گفتنی است که با این اقدام شهرداری و تاسیس این کارگاه کوچک در دو سال اخیر چهره شب در شهرمیانه با ستاره باران این چراغها روشنتر از قبل شده است.