بخشدار مرکزی شهرستان میانه با اشاره به گفته های استکبار جهانی و ایادی آن که انقلاب اسلامی ایران چهل سالگی خود را نخواهد دید گفت: افکار پوچ دشمنان انقلاب و نظام اسلامی ایران صرفا برای خودشان جنبه تبلیغاتی داشته و خیالی باطل به شمار می رود.
بهنام آقا محمدی در جلسه هماهنگی گرامیداشت ایام الله دهه فجر در بخش مرکزی شهرستان افزود: باید چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را با درخشش و شکوه بیشتر و با همگرایی، همدلی و هم اندیشی برگزار کنیم زیرا امسال متمایز از سالهای دیگر است زیرا دشمن شمشیر را از رو بسته و وارد جنگ تمام عیار اقتصادی و سیاسی با کشور ما شده است.
وی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران وابسته و متعلق به قشر و گروه خاصی نبوده و نیست اضافه کرد: تمامی اقشار جامعه حتی از ادیان دیگر در تحقق این انقلاب نقش داشته اند بطوریکه در جمع شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس شهدایی از ادیان دیگر وجود دارند.
آقا محمدی با اشاره به فراگیر بودن انقلاب اسلامی ایران اضافه کرد: باید در راستای تحقق منویات رهبری در جشن چهل سالگی پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران بار دیگر تجدید بیعت خود با انقلاب، آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری را به منصه ظهور گذاشته و پشتیبانی همیشگی خود از انقلاب و نظام را به اثبات برسانیم تا دشمنان به پوچی افکار خود پی ببرند.
بخشدار مرکزی در ادامه با اذعان بر اینکه انقلاب کردن مهم است اما انقلابی ماندن مهمتر از آن است گفت: ملت ایران هر روز استوارتر از دیروز در پای این انقلاب و نظام ایستاده و مشتی محکم بر دهان یاوه گوییهای دشمنان زده و خواهد زد.
وی به تقارن ایام فاطمیه و دهه مبارک فجر و لزوم تحت الشعاع قرار نگرفت این دو مناسبت اشاره کرده گفت: انقلاب اسلامی ایران مردمی بوده و باید با مشارکت دادن هر چه بیشتر مردم در برگزاری مراسمات دهه فجر به شکوه و رونق هر چه بیشتر این ایام الله کمک کنیم.
آقا محمدی با بیان اینکه بوق تبلیغاتی دشمن رنگ باخته و حقایق آشکار شده افزود: در این موقعیت همه ما وظیفه داریم تا دستاوردهای انقلاب و نظام اسلامی ایران را برای تمامی آحاد جامعه بویژه قشر نوجوان و جوان جامعه بازگو نماییم تا نسل سوم انقلاب نیز پی به متفاوت بودن انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلابها و اهداف والای ارزشی و انسانی آن پی برده و همواره دنباله رو پشتیبان ولایت و نظام باشند.