فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
عبادت واقعی ،در انجام هرکاری برای تقرب به خداست.

نماینده ولی فقیه درناحیه مقاومت بسیج سپاه هشترود با بیان فرموده پیامبر اکرم (ص) که امت من به سه دسته تقسیم می شوند ، دسته ای که مانند فرشته ها بوده و شب و روزشان را به تسبیح و تقدیس مشغول بوده و از کارو تلاش دست برداشته و به امرارمعاش خانواده خود رسیدگی نمی کنند، دسته دوم چون بهائم هستند که تمام همتشان خوردن ، خوابیدن و آشامیدن بوده و به عبادت کاری ندارند و اما دسته سوم چون پیامبران بوده و تمامی اعمالشان برای تقرب به سوی خداست عبادت واقعی در دین اسلام را در انجام هر کاری برای تقرب به خدا عنوان کرد.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالله موحدی در مراسم گرامیداشت بیست و دومین سالگرد ارتحال ملکوتی امام (ره) در شهرستان میانه در مورد شخصیت امام (ره) چنین بیان داشت که ایشان قدم در قدمگاه پیامبران گذاشته و جامعه را از تاریکی به سوی روشنی دعوت کرده و اسلام ناب محمدی را در جامعه خفقان دوران طاغوت احیاء کردند.
وی در پایان عزت و اقتدار کشور ایران و بیداری اسلامی در کشورهای منطقه و برخی از کشورهای اروپایی را مدیون رهبریهای داهیانه امام (ره) ، مقام معظم رهبری و پشتوانه ملت غیور ایران عنوان کردو افزود: تا زمانیکه هدف امام را دنبال کرده و پشتیبان ولایت فقیه باشیم ، ملت ما ملتی سرافرازتر و بر عزت و اقتدار جامعه ما بیش از پیش افزوده خواهد شد.