معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار ویژه میانه از صدور مجوز حفاری برای برای انتقال آب سد گرمی چای در محدوده شهر میانه خبر داد.
مهدی مشایخی در جلسه کمیسیون حفاری شهرستان میانه با اشاره به حفاری برای لوله کشی در یکهزار و ۲۸۰ متر خاکی از مسیر انتقال آب سد گرمی چای به شهر میانه خبر داده افزود: طول خط داخل شهری که آسفالت شده به طول یکهزار و ۴۱۰ متر نیز حفاری شده است.
وی همچنین با توجه به اینکه سه مخزن موجود در شهر باید متصل به هم شود از فعال بودن پیمانکار طرح خبر داده گفت: به موازات اجرای خط انتقال در خارج از محدوده شهر، عملیات عمرانی محدوده شهر نیز به موازات آن انجام خواهد شد.
مشایخی در ادامه خواستار اجرای بتن RCC در میدان دفاع مقدس جهت حل مشکل ناهمواری و جمع شدگی آسفالت شد.
وی به اصلاح کلیدخانه و نوسازی هوایی پست ۲۳۰ که برق شهر را تامین می کند اشاره کرده افزود: با این اقدام مشکلی در تابستان از لحاظ قطعی برق نخواهیم داشت.