
اولین ملاقات مردمی محمدرضا مشایخی سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان میانه در دوشنبه امروز برابر با ۱۷ اردیبهشت سال ۹۷ برگزار شد.
در این دیدار مردم شهرستان و برخی از صاحبان صنایع و تولیدیها با مراجعه حضوری به بیان مشکلات خود پرداخته و مشایخی سرپرست فرمانداری ویژه میانه نیز با سعه صدر از آنها استقبال کرده و به صورت تلفنی و یا کتبی خواستار رفع مشکلات مراجعه کنندگان از سوی ادارات و نهادهای مربوطه شدند.
عمده مشکلات مطرح شده در این جلسه، مسایل عمرانی، اشتغال، مشکلات شخصی و مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی بود.
مردم شریف شهرستان میانه می توانند علاوه بر بیان مسائل خود بصورت ملاقات حضوری در روزهای دوشنبه و بنا به ضرورت موضوع، همه روزه، از طریق فرم ارتباط مستقیم با فرماندار در سایت فرمانداری ویژه میانه، بصورت غیرحضوری در ارتباط باشند.