فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه کاغذکنان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش منطقه کاغذکنان ، جلسه شورای آموزش و پرورش با موضوع پروژه مهر۹۶ در مورخه ۹۶/۵/۱۰ روز سه شنبه و با حضور جناب آقای دکتر صمدیان معاونت محترم پژوهش ، برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی استان در محل سالن جلسات اداره آموزش و پرورش منطقه برگزار گردید.
دکتر صمدیان ضمن تشکر از اقدامات منطقه در خصوص ساماندهی و سازماندهی اظهار نمودند رویکرد اداره کل آموزش و پرورش استان حمایت از مناطق محروم و زیر پوشش بردن تمامی دانش آموزان در استان می باشد.
دکتر در بخشی از سخنان خود به تشکیل مدرسه در مناطق کم جمعیت پرداخته و بیان داشتند که در جهت اجرای عدالت آموزش بیش از ۴۰ مدرسه ابتدایی با یک نفر دانش آموز در استان داریم که نشان از اهتمام و اهمیت دادن دولت محترم تدبیر و امید و همچنین اداره کل آموزش و پرورش استان به تحصیل دانش آموزان می باشد.
ایشان در قسمتی از فرمایشات خود به اهمیت آموزش و پرورش پرداخته و آموزش و پرورش را مهم ترین و اثر گذار ترین ارگان در مجموعه های کشور دانست و هزینه در این مجموعه را سرمایه گذاری عنوان کرد و رشد و پیشرفت هر کشور را در رشد و اعتلای آموزش و پرورش آن کشور قلمداد نمودند.
صمدیان نیروی انسانی در آموزش و پرورش را مهم ترین عنصر اثر گذار فرض نموده و تامین نیروی انسانی کار آمد را جهت تربیت دانش آموزان مستعد خصوصاً در مناطق محروم لازم و ضروری فرض نمودند.
معاونت پژوهش و برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی در بخشی از فرمایشات خود به وضع موجود نیروی انسانی در منطقه پرداخته و اظهار نمودند که در این منطقه باید حدالمقدور نیروی انسانی تامین و کلاسها به صورت مناسبی اجرا گردد.
جناب آقای صمدیان نقل و انتقالات را فرصت مناسب تلقی نمودند، بدین طریق نیروهای با سابقه که تقاضای انتقال دارند از منطقه خارج و نیرو های تازه کار وارد منطقه گردند بدین طریق مشکلات همکاران آموزشی غیر بومی هم حل گردد.و قول یاری در تشکیل کلاسها و همچنین رشته تجربی در متوسطه برادران با آمار موجود منطقه را دادند.
آذری بخشدار کاغذکنان در این جلسه به اهمیت آموزش و پرورش اشاره نموده و اظهار نمودند منطقه کاغذکنان با وسعت بالغ بر ۱۱۰۰کیلومتر مربع با روستاهای دور دست نیاز به رسیدگی بیشتر و در عین حال نظر مساعد اداره کل محترم آموزش و پرورش را دارد که با تامین نیروی انسانی مناسب و نیاز های مالی آن کمک کار آموزش و پرورش منطقه باشند.
ایشان وجود رشته های مختلف تحصیلی در منطقه را ضروری دانسته و کمک و مساعدت اداره کل محترم را در این زمینه خواستار شدند.
احمدی رئیس آموزش و پرورش منطقه در ابتدای برنامه ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به حضار به تشریح وضعیت نیروی انسانی و ساماندهی فضاها و سازماندهی کل پرداخته و به مشکلات مربوط به حد نصاب دانش آموزان در بعضی از پایه ها در مقاطع مختلف اشاره و لطف اداره کل محترم را در حل موضوع خواستار شدند.
وی در بخش دیگری از گزارشات دانش آموزان منطقه را دانش آموزانی با هوش و تلاشگر و معلمان منطقه را از دلسوز ترین معلمان یاد نمودند و اظهار داشتند که همیشه دانش آموزان این منطقه دارای عنوان بوده و با درصد بالایی از رشد قبولی به تحصیل ادامه می دهند که امیدوارم در استان مثل همیشه با نظر لطف در تشکیل کلاس ها منطقه را یاری نمایند.