فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
فرماندار میانه در کاغذکنان: روسای ادارات و شوراهای اسلامی، تعامل مثبت و سازنده داشته باشند
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه خواستار تعامل مثبت و سازنده روسای ادارات و شوراهای اسلامی بخش و روستاها و انجام امور یکدیگر با همکاری و حسن نیت تمام شد.
حمید شکری در جلسه شورای اداری بخش کاغذکنان میانه افزود: مسوولین بخش با همکاری دهیاریها و شوراهای اسلامی باید با تمام توان به رفع کمبودها و نواقص در جهت توسعه روزافزون آن کمک کنند.
وی در ادامه بر ضرورت رفع نواقص تمامی روستاهای دور و نزدیک اشاره کرده افزود: مسافت سبب تفاوت نیست بلکه باید در جهت رفع مشکلات و رضایت مردم، دور افتاده ترین و محروم ترین نقاط روستایی نیز در نظر گرفته شود.
شکری همچنین با بیان محرومیت بخش کاغذکنان از اختصاص اعتبار ۳۰ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریالی به این بخش در جهت رفع محرومیت زدایی خبر داده افزود: بخش کاغذکنان در تخصیص اعتبارات در سطح شهرستان از وضعیت مطلوبی برخوردار است.
در این جلسه بخشدار کاغذکنان میانه خواستار رفع مشکل رمپهای ورودی و مشکل اوقاف در این بخش با مساعدت ادارات ذیربط شد.
ابوالفضل آذری در ادامه گفت: در سال جاری ۸ میلیارد ریال اعتبار به حساب شهرداری آقکند و ۱ میلیاردو ۴۰۰ میلیون ریال به حساب دهیاریهای بخش کاغذکنان در ۶ ماهه اول سال جاری از محل اعتبارات تبصره ۱ ماده ۳۸ ، تبصره ۲ ماده ۳۹ و عوارض گمرک و مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافت.
همچنین در این جلسه مشکل اوقاف شهر آقکند با ۴ درصد موقوفه بررسی شده و فرماندار ویژه میانه افزود: اگر ادعا بر این است که وقف نیست باید از طریق مراجع قضایی موضوع حل شده در غیر این صورت باید از طریق رابطه استیجاری یا تبدیل به احسن یا افراض سهم موقوفه مشخص شود.
گفتنی است در آقکند ۲۶۰ پلاک جزو موقوفه نبوده و مابقی به صورت مشایی به ثبت رسیده است.