فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
۵ میلیارد تومان اعتبار ویژه تسهیلات خرد تعاونی ها؛ اختصاص سهمیه ویژه بیمه قالیبافان و کارگران ساختمانی؛ اختصاص اعتبار آموزش و پیشگیری از اعتیاد حاصل سفر رئیس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به شهرستان میانه
بابایی با اشاره به مشکل کشوری در طرح ساماندهی مشاغل که باعث چالش در جامعه کارگری شده است گفت قانون سخت و زیان آور بودن مشاغل نیاز به اصلاح دارد تا حقوق کارگران حفظ شود که در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی و تا آخر امسال به سرانجام میرسانیم.
وی ضمن تاکید بر اهمیت درصد پیشرفت توسعه و عمران شهرستان، تعامل و هم افزایی مسئولان شهرستان با نمایندگان مردم در مجلس در راستای ارائه مطالبه بصورت واحد برای حل مشکلات شهرستان را تحسین کرد و افزود پیرو مطالبات تجمیع شده شهرستان مدیرکل پارلمانی تامین اجتماعی را موظف کردیم تا سهمیه ویژه بیمه به قالیبافان و کارگران ساختمانی را اختصاص دهد.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار تسهیلات مشاغل خرد از محل اعتبارات تعاونی ها برای شهرستان میانه خبر داد و گفت به عنوان کسی که در جامعه کارگری فعالیت کرده ام همراه با سایر نمایندگان قانون تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را پیگیری خواهیم کرد.
علی بابایی از پیگیری برای اختصاص ۲ میلیارد تومان برای تکمیل مجموعه ورزشی کارگران خبر داد و با اشاره به قابلیت های کشاورزی شهرستان میانه در حضور عظیمی پور مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا موضوع تسریع در روند صدور مجوز و آغاز فاز اجرایی دامپروری ۱۰۰۰ راسی مولد با محوریت صنایع شیر ایران و تعیین زمانبندی برای اجرای آن مورد بررسی و تاکید قرار گرفت.
وی در پایان به اصل ۴۴ قانون اساسی در خصوصی سازی و مردمی سازی تولید اشاره کرد و گفت با توجه فرمایشات مقام معظم رهبری باید از ظرفیت های مردمی در تصمیم گیری برای خود مردم استفاده کرد و خاطرنشان کرد برای اختصاص اعتبار ویژه آموزش و پیشگیری اعتیاد با توجه به مطالبه فرماندار شهرستان از طریق کمیسیون اجتماعی موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
بازدید از فازهای مجموعه فولادی شهرستان میانه و جلسه جمع بندی و اتخاذ تصمیمات و شنیدن مطالبات مسئولان و نمایندگان جامعه کارگری از جمله برنامه های سفر یکروزه رئیس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به شهرستان میانه بود.
