چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

آخرین خبرها

فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است

امام جمعه میانه: اقتدار امروز کشور مرهون تلاش نخبگان علمی و دانش‌آموزان افتخارآفرین است

نماینده مردم میانه: میانه به شهرستان علمی و افتخارآفرین تبدیل شده است

در جلسه شورای ترافیک و ایمنی راه شهرستان میانه تأکید شد؛ مهلت ۱۰ روزه فرماندار ویژه برای ارتقای ایمنی محورهای اصلی

دادستان میانه: تحقق «نه به تصادف» نیازمند عزم جدی دستگاه‌ها و رعایت استانداردهاست

فرماندار ویژه میانه: پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در میانه / بانک‌ها تکالیف بودجه‌ای را محقق کنند

امکان تغییر حوزه انتخابیه داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا

فرماندار ویژه میانه: پیگیر تکمیل اعتبارات حوزه علمیه خواهران هستیم

  • صفحه اصلی
  • معرفی معاون استاندار و فرماندار ویژه
  • آرشیو مطالب
    • فرمانداران پیشین
    • اخبار فرمانداری
    • اخبار ادارات
    • اخبار بخشداری ها
    • اخبار انتخابات
    • گزارشات تصویری
  • معرفی شهرستان
  • پیوندها
  • معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان میانه
  • ارتباط با ما
  1. Home
  2. اخبار فرمانداری
  3. فرماندار میانه: تولید و اشتغال از اولویتهای اول شهرستان است
شنبه 06 تیر 1394، - 08:04
روابط عمومی فرمانداری ویژه میانه


فرماندار میانه: تولید و اشتغال از اولویتهای اول شهرستان است

 فرماندار میانه: تولید و اشتغال از اولویتهای اول شهرستان است


معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه  از تشکیل کمیته تسهیل سرمایه گذاری خبر داده افزود: توجه به تولید، صنعت، کارآفرینی و اشتغال از اولویتهای اول و مهم شهرستان در راستای کاهش بیکاری در شهرستان است.
حمید شکری در نشست شورای اداری شهرستان میانه با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلهای شهرستان در راستای سرمایه گذاری افزود: هدف از تشکیل این کمیته شناسایی و جذب سرمایه گذاران میانه ای در خود شهرستان و مراکز دیگر استانها و نیز تسهیل امور سرمایه گذاری  از سوی اعضای کمیته از جمله اخذ مجوزهای لازم و طی مراحل اداری است.
فرماندار ویژه میانه، از تخصیص اعتبار یکهزارو ۳۵۰ میلیارد ریالی به میانه بعنوان عزم جدی دولت در جهت توسعه عمرانی این خطه از کشور  و رفع مشکلات آن خبرداده افزود: در پروژه های مشترک با دیگر شهرستانهای استان نیز شاهد اختصاص دو هزارو ۴۱۰ میلیارد ریالی از جمله راه آهن میانه- تبریز، احداث آموزشکده فنی و مهندسی و دیگر پروژه ها هستیم که این امر نشانگر این است که دولت علی رغم مشکلات و محدودیت در اعتبارات در جهت توسعه و عمران کشور تمامی تلاش خود را بکار بسته است.
وی ادارات و سازمانها را ابزاری برای رسیدن به اهداف نظام و بوروکراسی اداری را عاملی برای جلوگیری از رابطه بازی و شفافیت و مستندسازی و نظم  اداری عنوان کرده افزود: هدف سازمان یا اداره در کل رفع نیازهای جامعه و مردم و در اصل خدمات رسانی بوده اما متاسفانه بوروکراسی اداری موجود در جامعه به مانعی بر سر راه سرمایه گذاری تبدیل شده است.
شکری، مدیریت درست سازمان را  وظیفه ذاتی سازمان در جهت خدمات رسانی مطلوبتر خوانده افزود: اصل پاسخگویی، همکاری با اصحاب قلم و رسانه و فعال کردن روابط عمومی های ادارات از ضروریات یک نهاد و سازمان موفق به شمار می رود.
وی رسانه سالم را سبب اقناع افکار عمومی و جلوگیری از برخی تخلفات در جامعه خواند.
شکری بر اجرای کامل بخشنامه صیانت از حقوق شهروندی و حریم امنیت عمومی از سوی ادارات با همکاری تمامی کارکنان شده افزود: طبق بررسی ها و ارزیابی های صورت گرفته چند اداره از این ارزیابی بالاترین امتیاز را کسب نموده اند که امیدواریم سایر ادارات نیز در عملکرد و نحوه و میزان رضایت مردم موفق شوند.
فرماندار میانه بر تشویق کارکنان برای برپایی نماز جماعت در ادارات بدون الزام و اجبار تاکید کرده خواستار تقویت نماز جماعت در ادارات شد.
شکری همچنین خواستار اعلام پروژه های قابل افتتاح در هفته دولت از سوی ادارات شده از رییس شبکه بهداشت و درمان نیز تکمیل بازسازی بیمارستان امام (ره) تا هفته دولت برای بهره برداری از آن را خواستار شد.
وی با اشاره به نزدیک شدن ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ادارات و نهادهای دولتی به هیچ عنوان نباید در مسائل انتخاباتی دخالت کنند.
امام جمعه میانه با تاکید بر بجا آوردن شکر نعمت آسایش و امنیت در جامعه به وضعیت کشورهای مختلف اشاره کرده اذعان کرد: امن ترین نقطه جهان اسلام کشور ایران است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا حامدی در این نشست، با گرامیداشت هفته قوه قضائیه و شهدای هفت تیر از زحمات همه کارکنان، قضات، دادستان و رییس دادگستری شهرستان میانه برای ایجاد امنیت و آرامش بیشتر در شهرستان با همراهی نیروی انتظامی تقدیر کرد.
وی با بیان روایتی از حضرت علی (ع) در نهج البلاغه به سه نکته ارزشمند که اکثریت مردم  به دنبال آن هستند اشاره کرده افزود: آراستگی ظاهر، تامین امرار معاش و حسن ارتباط با مردم سه عاملی است که حضرت علی (ع) بهترین روشها را برای رسیدن به این عوامل تعیین نموده اند.
حجت الاسلام حامدی اظهارکرد: حضرت علی (ع) پاک کردن بان در نزد خداوند را بهترین آراستگی ظاهر، کار کردن برای دین  و حسن رابه با خدا را بهترین راه برای تامین امرار معاش و حسن رابه با مردم عنوان کرده گفت: اگر تمامی امور را بر مبنای رضای خداوند انجام دهیم خواهیم توانست در امور زندگی موفق شده و رضایت مردم را بدست آوریم.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت قوه قضائیه و سی و چهارمین سالگرد شهادت دکتر بهشتی و یارانش افزود: این خیانت و جنایت بزرگی که منافقان در حق اسلام روا داشتند نباید از ذهنها و از صفحه تاریخ ایران اسلامی پاک شود.
سید بهلول حسینی افزود: وضعیت کنونی جامعه نیازمند تعامل، همدلی و همزبانی است تا بتوانیم بر مسائل و مشکلات فائق شده و راه توسعه و پیشرفت روزافزون را طی نماییم.
وی با بیان جایگاه مهم و حساس قوه قضائیه در کشور تاکید کرد: عملکرد قوه قضائیه باید وری باشد که از دلال بازی و واسطه گری در جامعه جلوگیری شود.
حسینی همچنین با بیان اینکه علت بسیاری ازمشکلات و مسائل در جامعه، عدم عملکرد صحیح مسوولین و دولتمردان است افزود: امیدواریم همه ما مسوولین، نمایندگان مجلس، دولتمردان و قضات دادگستری و نیروی انتظامی با رعایت چهارچوب قانون و عملکرد درست و با در نظر گرفتن عدالت بتوانیم جامعه ای ایده آل تر از گذشته ایجاد کنیم.

در پایان از مسئولین کمیته هایی که در دهه فجر سال قبل تلاش کرده بودند با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.

 

اخبار فرمانداری
Previous post
Next post

روابط عمومی فرمانداری ویژه میانه

Super Admin

Leave a Reply Cancel reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین خبرها
اخبار برگزیده

فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است

۸ اسفند ۱۴۰۴
اخبار برگزیده

امام جمعه میانه: اقتدار امروز کشور مرهون تلاش نخبگان علمی و دانش‌آموزان افتخارآفرین است

۸ اسفند ۱۴۰۴
اخبار برگزیده

نماینده مردم میانه: میانه به شهرستان علمی و افتخارآفرین تبدیل شده است

۸ اسفند ۱۴۰۴
اخبار برگزیده

در جلسه شورای ترافیک و ایمنی راه شهرستان میانه تأکید شد؛ مهلت ۱۰ روزه فرماندار ویژه برای ارتقای ایمنی محورهای اصلی

۸ اسفند ۱۴۰۴
اخبار برگزیده

دادستان میانه: تحقق «نه به تصادف» نیازمند عزم جدی دستگاه‌ها و رعایت استانداردهاست

۸ اسفند ۱۴۰۴
اخبار برگزیده

فرماندار ویژه میانه: پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در میانه / بانک‌ها تکالیف بودجه‌ای را محقق کنند

۸ اسفند ۱۴۰۴
اخبار انتخابات

امکان تغییر حوزه انتخابیه داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا

۸ اسفند ۱۴۰۴
اخبار برگزیده

فرماندار ویژه میانه: پیگیر تکمیل اعتبارات حوزه علمیه خواهران هستیم

۸ اسفند ۱۴۰۴
اخبار برگزیده

تأکید امام جمعه میانه بر نقش مردم و خیرین در تقویت حوزه علمیه خواهران

۸ اسفند ۱۴۰۴
اخبار برگزیده

پیام تبریک فرماندار ویژه میانه در پی کسب رتبه نخست کشوری ارزیابی عملکرد شاخص های آموزشی و پرورشی توسط شورای آموزش و پرورش استان

۵ اسفند ۱۴۰۴

منوها

معرفی معاون استاندار و فرماندار ویژه
اخبار فرمانداری ویژه شهرستان میانه
اخبار ادارات
اخبار بخشداری ها
گزارشات تصویری
معرفی شهرستان

پیوندها

پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
پایگاه اطلاع رسانی دولت
پورتال وزارت کشور
استانداری آذربایجان شرقی

اطلاعات و آدرس فرمانداری

نشانی: استان آذربایجان شرقی - شهرستان میانه - فرمانداری ویژه شهرستان میانه.
شماره تماس: 2-52231001-041

دسترسی سریع

ارتباط مستقیم با فرماندار
تماس با فرماندار ویژه: 52234848
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به فرمانداری ویژه شهرستان میانه می‌باشد.