فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
جلسه ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات برگزار شد
جلسه ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با حضور حجت الاسلام رشادی امام جمعه میانه، محمدباقر هنربر معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه، سرهنگ بیرامی فرمانده سپاه، داداش زاده رئیس ستاد عتبات عالیات استان و دیگر اعضا در دفتر امام جمعه میانه با محوریت جمع آوری نذورات و افزایش مشارکت مردمی برای بازسازی وتوسعه حرم اهل بیت علیهم السلام و نیز مواکب اربعین حسینی برگزار شد.
حجت الاسلام رشادی امام جمعه میانه در این جلسه، عتبات عالیات را هویت و شناسنامه مسلمانان به ِره جهان تشیع عنوان کرده، با تاکید بر توجه ویژه به توسعه و صیانت از عتبات، گفت: جذب کمک های مردمی برای این موضوع مختص ایران نباشد و باید تدبیری اندیشیده شود تا بتوان کمک های شیعیان دیگر کشورهای مسلمان را نیز جذب کرد که این علاوه بر بحث عمرانی، انسجام و اتحاد شیعیان را افزایش می دهد.
محمدباقر هنربر معاون استاندار و فرماندار میانه نیز در این جلسه، به نقش مواکب اشاره کرده،؛ گفت: مواکب حسینی، علاوه بر ایام اربعین در کشور عراق و خدمت به زائرین سیدالشهداء(ع)، خالصانه و خاضعانه در برهه های حساسی چون سیل، زلزله و … در کشورمان به یاری مردم شتافته و با التیام آلام آنان، نقش آفرینی کردند.
هنربر همچنین از آمادگی مجموعه ادارات شهرستان برای پشتیبانی موکب میانه برای حضوری پررنگ در ایام راهپیمایی عظیم اربعین خبر داد.
سرهنگ بیرامی فرمانده سپاه ناحیه میانه نیز با بیان اینکه با هم افزایی که در شهرستان وجود دارد می توان قوی در کنار ستاد عتبات بود، گفت: سپاه و بسیج با تمام توان در کنار ستاد است تا وظیفه و دین خود را در قبال اهل بیت(ع) ادا کند.
داداش زاده، رئیس ستاد عتبات عالیات استان در این جلسه، با بیان اینکه بسیاری از مردم مومن در نقاط مختلف به سبب عشق و علاقه به اهل بیت(ع) تمایل به کمک برای توسعه حرم هستند اما برای این کار دسترسی ندارند، گفت: نیاز است با ایجاد شبکه ای برای جذب نذورات نقدی و غیرنقدی در بخش های تابعه شهرستان همت شده و در این زمینه فرهنگ سازی صورت پذیرد.
وی از ایجاد برخی شرایط برای مواکب حاضر در ایام اربعین خبر داده، گفت: امسال بنابر این است مواکبی در مسیر پیاده روی اربعین حضور داشته باشند که قادر به خدمات دهی، پذیرایی و اسکان حداقل هزار نفر باشند.
مجید علیزاده رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان میانه نیز ضمن ارائه گزارشی از میزان نذورات مردم مومن میانه، برخی نیازها و مسائل مربوط به موکب اهل بیت(ع) میانه را مطرح نمود.









