فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
فرماندارویژه میانه خواستار افزایش برخورداری شهرستان ازنعمت گاز شد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه خواستار افزایش میزان برخورداری روستاهای شهرستان میانه از نعمت گاز شد.
حمید شکری در نشستی با مدیر عامل شرکت گاز استان خواستار افزایش گازرسانی از ۵۰ روستا به ۷۰ روستا در طی سال جدید شده افزود: وضعیت گازرسانی به روستاهای شهرستان میانه قابل قیاس با استان نیست زیرا ۸۲ درصد جمعیت روستاهای استان از نعمت گاز برخوردار بوده و در سال ۹۴ درصد برخورداری روستاهای استان به ۹۸ درصد خواهد رسید.
فرماندار ویژه میانه تعداد روستاهای برخوردار از گاز شهرستان تا به امروز را ۱۱۲ روستا عنوان کرده گفت: در سال جاری به ۱۰۲ روستا ی دیگر نیز گازرسانی می شود.
وی درصد برخورداری جمعیت روستایی شهرستان را ۶۰ درصد عنوان کرده و بر جبران این عقب ماندگیها تاکید کرد که با اجرای تعهدات شرکت در سال جاری شاهد گازرسانی به صد روستا خواهیم بود.
مدیر عامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی پراکندگی جمعیت و وسعت شهرستان، شروع گاز رسانی به شهرستان میانه در حدود ۱۰ سال دیرتر از سایر شهرستانهای استان و اینکه شهرستان میانه فاقد خط انتقال بوده که این امر را سبب عقب ماندگی شهرستان در برخورداری از نعمت گاز عنوان کرد.
ولی الله دینی اظهارکرد: سرانه میانه از نرم استانی بالاتر بوده و با تخصیص اعتبار در سه ساله اخیر، شاهد جذب اعتبار تخصیص یافته هستیم که از سال ۹۳ گاز رسانی به ۱۳۰ روستا را در دست اجرا داریم و تا سال ۹۶ به تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار گازرسانی خواهد شد.
وی افزود: درصد برخورداری شهرستان تا سال ۹۶ به ۹۸ درصد برابر با نرم استانی خواهد رسید.
دینی انتخاب پیمانکاران قوی در طی سال جاری برای گاز رسانی به روستاهای شهرستان را ضروری عنوان کرد.
وی از بودجه ۳۰۰ هزار میلیارد ریالی بودجه کشور برای پروژه های عمرانی خبرداده افزود: در دولت گذشته ملزم بودیم فقط به روستاهای پرجمعیت بالای ۱۵۰ خانوار گازرسانی کنیم اما در دولت تدبیرو امید برخورداری تمامی شهرها و روستاها، و کلیه مناطق جمعیت سردسیری و جنگلی مد نظر می باشد.