فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
توزیع بسته ارزاق و جهیزیه در قالب طرح اطعام مهدوی کمیته امداد در میانه
همزمان با ماه مبارک رمضان، با حضور محمدباقر هنربر معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه، حجت الاسلام رشادی امام جمعه، سرهنگ بیرامی فرمانده سپاه، قائم مقام کمیته امداد استان و جمعی از اعضای شورای اداری شهرستان، رزمایش اطعام مهدوی با اهدای دو هزار بسته معیشتی و ۱۰ سری جهیزیه به نیازمندان و مددجویان توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) با مشارکت سپاه و هلال احمر میانه در سالن شهید گلمحمدی شهرستان برگزار شد.
امام جمعه میانه، احسان و نیکوکاری را جزو فرهنگ دینی مردم کشورمان خوانده، گفت: اگر این فرهنگ در جامعه رواج یافته و نهادینه شود، گرهگشای بسیاری از مشکلات خواهد بود.
حجت الاسلام سیدسعید رشادی در این مراسم با تاکید بر جلوگیری از تضعیف فرهنگ دینی در جامعه، افزود: تضعیف و از بین بردن فرهنگ های دینی همچون احسان، نیکوکاری، حجاب و غیره، تضعیف و از بین رفتن خود آن جامعه را باعث خواهد شد.
وی نتیجه کمرنگ شدن فرهنگ احسان و نیکوکاری را سبب از میان رفتن انسانیت، رحم و مروت در میان مردم جامعه توصیف نمود.
گفتنی است هزینه این بسته ها یک میلیارد و۸۰۰ میلیون تومان و جهیزیه ها نیز ۵۰۰ میلیون تومان بوده که توسط خیرین میانه تقبل شده است.







