فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
تنها منبع آب شرب شهرستان میانه ، ۳۰ حلقه چاه است .
مدیر امور آب و فاضلاب شهری با اشاره به اینکه ۳۰ حلقه چاه ، تنها منبع آب شرب شهرستان میانه است گفت : علی رغم اینکه جمعیت شهرستان رو به کاهش است اما در خود شهر میانه شاهد افزایش جمعیت هستیم و هرساله ۱۸۰۰ الی ۲۰۰۰ خانوار به آن اضافه می شود لذا این تعداد چاه جوابگوی تامین آب شرب شهر نخواهدبود . محمد خانی با بیان اینکه به خاطر برخی محدودیتها از جمله غیر قابل شرب بودن امکان حفر چاه دیگری ممکن نیست خواستار حمایت مسئولین شهرستانی و استانی بر تسریع اجرای تامین آب شرب میانه شد .
وی به اعتبارات عمرانی ۲۰ میلیارد ریالی آب و فاضلاب شهرستان در سال جاری اشاره کرده افزود : این اعتبارات برای اموری از قبیل نشست یابی، نصب انشعاب فاضلاب ،نیرو رسانی در جهت پمپاژ آب روستای آقکند ، احداث ساختمان آزمایشگاه آب و … هزینه می شود .
خانی در ادامه انشعاب ۳۳۰۰۰ آب شهری و ۵۰۰۰ انشعاب برای بخشها و روستاهای تابعه و ۱۸۰۰۰ فقره انشعاب فاضلاب در شهر میانه را از جمله عملکرد های امور آب و فاضلاب خواند .
مدیر امور آب و فاضلاب شهری در پایان از مردم خواست تا با عدم استقبال خود برای استفاده از تصفیه خانه فاضلاب که از شش سال قبل با هزینه ۵۰ میلیارد ریالی احداث شده موجبات آزار و اذیت همسایه را با تخلیه چاه خود از طریق خودروتخلیه چاه فراهم نیاورند ، زیرا این تصفیه خانه فاضلاب علاوه بر دفع فاضلاب شهری بصورت بهداشتی آب مورد نیاز کشاورزان پایین دست را نیز فراهم آورده است .