فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
نشست اعتقادی، اخلاقی و سیاسی در بین دانش آموزان مدرسه عفاف میانه برگزار شد
حجت الاسلام حسن امیرنژاد: تحصیل، تهذیب، احترام به والدین و اطاعت از رهبری؛ مهمترین وصایای شهداست
نشست اعتقادی، اخلاقی و سیاسی با رویکرد دوستیابی و حفظ عفاف با حضور دانش آموزان بسیجی واحد آموزشی دخترانه عفاف شهرستان میانه برگزار شد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه در این نشست با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) ویژگی های یک دوست خوب را برشمرده و اظهار کرد: همنشین و دوست خوب کسی است که ظاهر و باطنش یکی بوده قلبش با ما باشد، خوبیها را برای ما بخواهد و از زشتیها ما را بازدارد، با رسیدن به جاه و مقام و منزلت دچار غرور نشده و از ما غافل نشود، از ما دستگیری کرده و از داشته هایش نسبت به ما دریغ نورزد، و نهایتا دوست خوب کسی است که در مشکلات زندگی، یار و یاور ما باشد.
حجت الاسلام حسن امیرنژاد با بیان بخشی از مضرات ماهواره گفت: کسانی که ما را به سمت ماهواره و ابتذال هدایت می کنند هیچگاه نمی توانند دوست و یاور واقعی ما باشند بلکه شهدا دستان واقعی ما هستند که تحصیل، تهذیب، احترام به والدین و اطاعت از رهبری؛ مهمترین وصایای آنهاست.
وی در بحث حجاب و عفاف دانش آموزان را به الگوگیری از حضرت زهرا(س) و حضرت معصومه(س) دعوت کرد و افزود: از شهدای زینبیه غافل نشوید که آنها می توانند الگوهای رفتاری مناسبی برای شما دانش آموزان باشند.