فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
تقدیر معاون استانداروفرماندارویژه از حضور کم نظیر مردمی در استقبال از شهدا و تجمع عزاداران حسینی

شهادت، باب گشوده پروردگاربرای قرب الی الله است وساکنین آن کبوتران خونین بالی هستند که درکوچ معنویشان به سمت “عند ربهم یرزقون”به آسمان دل زمینیان سر می زنند تا معنویت و معرفت را روزیشان می سازند واین نعمتی است بس بزرگ که برای آن باید سجده شکر به درگاه حق به جای آورد .
به یقین حضور۴۵ شهید گمنام باگذشت قریب ۳۰سال از زمان شهادتشان، توفیق عظیم الهی برای مردم این خطه دلاورخیز وشهید پرور بود که از سوی خود شهیدان به ما هدیه گردید و حضور بی مانند وپرشور مردم درمراسم استقبال از پیکرهای مطهر شهدا نشانه قلوب پاک و خدایی این مردم و عشق و ارادت آنها به شهدا،نظام و ولایت بود که اجر و پاداش آن در نزد خداورسولش،حضرت زهرا(س) و خود شهدا محفوظ خواهد ماند.
این مردم عاشق شهادت و شهیدان غربت چندین ساله پیکر مطهر این شهدا را درخاک وطن زدوده و نشان دادند که همواره با شهدا و با یاد آنها زندگی کرده و پیرو راه مقدس شهدا و آرمانهای آنها خواهند بود.l
بر خود واجب میدانم به عنوان خادم کوچک این مردم ولایتمدار، شهید پرور و متدین ، صمیمانه از حضور حماسی پرشور و کم نظیر همه اقشار مردم خصوصا خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، آزادگان سرافراز، روحانیت معظم، فرهنگیان، دانش آموزان، بازاریان،کسبه، کارکنان دولت ،دانشگاهیان و نیروهای نظامی و انتظامی، بسیجیان و دیگراقشار مردم در مراسم استقبال ازپیکرهای پاک این شهدای گلگون کفن که باعث خلق صحنه های زیبای عشق به شهدا ،امام شهدا، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گردید تقدیر و تشکر نمایم زیرا این مردم هستند که با عشق به ولایت و شهادت سبب ماندگاری، پایداری و استمرارفرهنگ ایثارو شهادت و انقلاب هستند.
همچنین بر خود وظیفه می دانم تا از حضور حماسی وکم نظیر مردم در تجمع حسینی روز هشتم ازماه خونین محرم و نیز از همکاری و تلاش وافر اصحاب رسانه و قلم شهرستان و رسانه ملی در انعکاس شایسته و هنرمندانه این رویداد افتخار آمیز وعزت آفرین که تجلی گر وحدت، یکپارچگی و جلوههای زییا و وصف ناپذیر دلدادگی مردم ولایی و حسینی شهرستان بود تقدیرو تشکر کنم .
خدا را شاکریم که محرم امسال نیز عطر معنوی شور وشعور حسینی شهرستان ما را آکنده ساخت تا یاد ظلم ستیزی حضرت سیدالشهدا(ع) و یاران با وفایش عزت و شرفی افزون برمردم همیشه در صحنه این خطه بخشد.
اسماعیل حیدری آزاد
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه