فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
نیاز به ورود بخش خصوصی برای ایجاد شیلتر نگهداری معتادان/ دولت، تمام قد از بخش خصوصی حمایت می کند
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه میانه با بیان اینکه برای ایجاد شیلترذ نگهداری معتادان در میانه، نیاز به ورود بخش خصوصی است، گفت: این شیلترها توسط دولت حمایت شده، برای معتادان شیلترها سرانه دولتی پرداخت می شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه میانه، فرید قشلاقی در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر با اشاره به ایجاد کمپ تبصره دو ماده ۱۶ در میانه در کنار کمپ ماده ۱۵ در شهرستان، افزود: این کار با هدف پذیرش و بازپروری معاتدان با کمک شهرداری های پنجگانه و برخی دستگاههای شهرستان میانه صورت گرفته و خوشبختانه نتیجه این اقدام، کاهش محسوس آمار جرائم، بزهکاری ها و سرقت بوده است.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان و فروشندگان مواد مخدر، باورهای غلط در خصوص مواد مخدر به ویژه مواد صنعتی را در میانه نوجوانان و جوانان تبلیغ می کنند، ادامه داد: برای جلوگیری از گرفتاری قشر نوجوان و جوان، لازم است جلسات آموزشی و محتواهای تخصصی فرهنگی از سوی بهزیستی و آموزش و پرورش تهیه و در اختیار اولیا و دانش آموزان قرار گیرد.
