فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
نعمت ولایت و مردم دو عنصر تعیین کننده سرنوشت جامعه و نظام اسلامی ایران است
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر در استان آذربایجان شرقی گفت: نعمت ولایت و مردم دو عنصر تعیین کننده سرنوشت جامعه و نظام اسلامی ایران است .
سردارسرتیپ پاسدار محمدعلی نصرتی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان میانه، توجه به این دو عنصراساسی را سبب قرارگرفتن در مسیر رستگاری عنوان کرده گفت: هیچ جامعه ای بدون مشکل و آسیب نیست اما مقابله و مدیریت آسیبها امری مهم و ضروری است.
وی با بیان اینکه مهمترین راهبرد دشمن در رویارویی با نظام مقدس مقدس اسلامی ایران، راهبرد فرهنگی بوده و با توطئه ها و تلاش های مختلف سعی در هویت زدایی از جامعه اسلامی ما دارد افزود: استحاله فرهنگی جامعه هدف اصلی دشمنان است که ترویج و گسترش مصرف مواد مخدر در رسیدن به این اهداف شیطانی کمک می کند.
سردار نصرتی اظهارکرد: دشمن سعی درایجاد فاصله بین ما و جوانان جامعه که سرمایه های اصلی نظام و پشتوانه فکری و فرهنگی ملت هستند دارد تا خلاء ایجادشده را با هویت و فرهنگ خود پرکند.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی تاکید کرد : ملت ما ملتی بدبخت ، ندارو بیچاره نبوده وتنها علت اینکه دشمن از کشورما دست بردار نیست تاثیرگذاری نظام و ملت ما در جهان است.
سردار نصرتی با اشاره به نتیجه مطالعات و پژوهش دفتر پیشگیری از مواد مخدردر استان طی سال ۹۰ گفت: ۴۹ درصد قتلها، ۸۲ درصد تجاوزها، ۶۹ درصد درگیریهای منجر به قتل ، ۵۰ درصد سوانح جاده ای منجر به مرگ، ۲۷ درصد خودکشیها، ۶۲ درصد درگیریها و نزاعها، ۵۰ درصد همسرآزاریها و ۳۸ درصدخودآزاریها در نتیجه استفاده از مواد مخدر و مشروبات الکلی است که با ورود به این دو حوزه بسیاری ازمشکلات جامعه حل خواهد شد.
نصرتی با ابراز نگرانی از آمارهای موجود در مورد اعتیاد اظهارکرد: در حالی که در سال های قبل استان آذربایجان شرقی با ۹۱/۱ درصد رشد از نظر میزان اعتیاد در رتبه ۲۱ استان های کشور قرارداشت، هم اکنون با ۵۶/۲ درصد این آمار برهم خورده است.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان و مشاور عالی استاندار با بیان اینکه میزان مصرف مواد مخدرصنعتی نسبت به مواد مخدرسنتی رو به افزایش است از پذیرش ۱۰ هزار معتاد در کمپهای سطح استان خبرداده اظهارکرد: ۲۷ درصد معتادان مذبور ماده مخدر صنعتی شیشه ۳۲درصد نیز مصرف ترکیبی از شیشه و هروئین رامصرف می کنند که با این احتساب مصرف مواد مخدر صنعتی در بین معتادان استان به بیش از ۵۰ درصد رسیده است.
وی نبود مدیریت و مهندسی مناسب و دقیق و ضعف نظارتهای اجتماعی را از مهمترین علل افزایش اعتیاد در جامعه خوانده گفت: اطلاع رسانی به آحاد جامعه ، آموزش مهارتهای زندگی سالم ، تدبیر برای پرکردن اوقات فراغت فرزندان جامعه ، برپایی نمایشگاه دایمی اعتیاد در استان ، آموزش مهارت در دوست یابی به فرزندانمان، آموزش مهارتهای ارتباطی ، لزوم سرمایه گذاری و مشارکت در حوزه آموزش از جمله مراکز آموزش ، مذهبی و فرهنگی ، استفاده از مساجد، بسیج ، روحانیت و سازمانهای مردم نهاد در جامعه و مبارزه بی امان با عناصر مواد مخدر در جامعه سبب خواهد شد تا در بحث پیشگیری موفقتر از قبل عمل کنیم.
سردار نصرتی به وجود ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز در حوزه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرده وافزود: مواد مخدر یکی از معضلات پرهزینه نظام است که نیازمند آسیب شناسی و ارائه آموزشهای لازم برای پیشگیری و راهکارهای مناسب برای درمان است.