فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
درخشش فیض اله بختیاری شاعر میانه¬ای در دومین جشنواره ملی ” حیدربابای شهریار”
به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ، فیض الله بختیاری شاعر میانه ای در آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی “حیدر بابی شهریار”در بخش شعر به عنوان نفر اول، اکرم زارعی از نیشابور به عنوان نفر دوم و ناصر دوستی از زنجان به عنوان نفر سوم و اکبر قنبری از بستان آباد شایسته تقدیر معرفی شدند.
ایوب شهبازی، مرتضی طوسی، حسین عزت زاده و صالح سجادی داوری این بخش را بر عهده داشتند.
گفتنی استاد فیض الله بختیاری عضو انجمن ادبی شهرستان میانه بوده و چندین کتاب در حوزه فرهنگ، شعر و ادب به چاپ رسانده است و یکی از فعالان عرصه شعر و ادب شهرستان میانه می باشد.
دومین جشنواره ملی حیدربابای شهریار در بخش فرهنگ و ادب شامل ( دوران زندگی شهریار، اندیشه های اسلامی و مذهبی شهریار، وصف توانایی، ذوق ادبی، مکتب و اندیشه های اجتماعی شهریار) و بخش هنرهای تجسمی شامل ( اشعار شهریار، دوران زندگی شهریار، تمثال شهریار، روستا و خانه پدری شهریار) برگزار شده است.