فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
همایش روشنگری و بصیرت افزایی در بین فرهنگیان بسیجی شهرستان میانه برگزار شد
سرهنگ ایمانی فرمانده سپاه میانه : فرهنگیان؛ مسئولین اصلی تربیت آینده سازان جامعه هستند .
همایش روشنگری و بصیرت افزایی ویژه دهه فجر با شرکت بیش از ۳۰۰ نفر از خواهران و برادران فرهنگی در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش توسط کانون بسیج فرهنگیان میانه برگزار شد .
فرمانده سپاه میانه در این مراسم با تبریک دهه فجر به جایگاه ویژه و والایی معلمی در فرهنگ اسلام اشاره کرد و با بیان اهمیت تعلیم و تربیت گفت: فرزندان ما گلی از گلهای بهشتی هستند و معلمان باغبان و تربیت دهنده آنها و مسئولین اصلی تربیت آینده سازان جامعه هستند چرا که دشمن تلاش می کند این گلهای نوظهور را از دست ما بگیرد و برنامه های وسیعی را برای به انحراف کشیدن آنان پیاده کرده است .
عبدالحسین ایمانی با تاکید بر اهمیت دشمن شناسی و لزوم حفظ آمادگی برای مقابله با آنان از ترفندهای نفاق برای ضربه زدن به انقلاب هشدار داد و گفت: منافقان از کفار بدترند چون شناخت آنها دشوارتر است و استکبار جهانی و کشورهای زورگو و مستکبر، منافقانه و در لباس دوست وارد کشورها می شوند و به بهانه های حقوق بشر و آبادی و … ملتها را به یوغ استعماری خود می کشند؛ یعنی همان کاری که امروز آمریکا در جهان انجام می دهد لذا مردم باید هوشیار باشند و با بصیرت دشمنان دین و اسلام را بشناسند .
اسمعیل بایگان مدیر آموزش و پرورش میانه نیز در این مراسم؛ مساجد، روحانیت معتقد، امدادهای الهی و مقاومت مردمی و استقامت در مقابل زورگویان را کلید واژه های اصلی انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: باید فطرت پاک دانش آموزان را با فطرت پاک انقلاب همسو سازیم و معلمان نقش کلیدی در این زمینه دارند .