فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
میانه مورد بی مهری مسوولان استانی قرارگرفته است
محمدعلی مددی با بیان اینکه میانه مظلومترین شهرستانی است که مورد بی مهری مسوولان استانی واقع شده است گفت: برای مثال میانه تنها شهری در کشور است که وقتی وارد آن می شوی روشنایی ندارد.
نماینده مردم میانه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات برق ، بنیادمسکن و راه وشهرسازی شهرستان گفت: با پیگیری بنده ۱۵ میلیارد ریال به حساب راه و شهرسازی واریز شد اما یک ریال آن هم برای میانه هزینه نشده و اعتبار اخذشده به شهرهای هوراند و اهر رفت.
وی اظهار کرد: این ایراداست برای نظام و در شان آن نیست که روستایی حتی با یک نفر از نعمت برق بی بهره باشد.
مددی به وجود پتانسیلهای فراوان از جمله نیروهای انسانی کارآمد ، وجود یک سوم آب استان در شهرستان، سدهای فراوان و صنعت و معدن اشاره کرده گفت: سوء مدیریت و عدم توجه به مردم باعث شده تا شهرستان میانه به بزهکارترین شهر در سطح آذربایجان تبدیل شود.
وی تبعیض از سوی استان نسبت به شهرستانها را شکننده خوانده افزود: این خیانت هرچند عمدی هم نباشد مشهود بوده و ما را شرمنده مردم نموده است.
مددی خواستار رسیدگی به وضعیت ورودیها و نیز گازکشی به روستاها ی شهرستان شده گفت: آیا برخورداری ۱۱ درصدی روستاهای میانه از نعمت گاز با توجه به گازدارشدن ۹۰ درصدی روستاهای استان ظلم نیست .