فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
فرماندار میانه خواستار تقویت نشریات و مطبوعات شد
فرماندار میانه با بیان اینکه تمامی اخبارو وقایع باید دقیق و از سوی منبع موثقی ارائه شود خواستار تقویت نشریات و مطبوعات شد.
تقی خلفاپور در دوازدهمین جلسه شورای آموزش وپرورش میانه با اشاره به شایعه خبرمسمومیت ۵ دانش آموز از طریق گازگرفتگی در هنرستان شبانه روزی عترت یادآور شد : صحیح نیست که سرماخوردگی دانش آموزان را که توسط پزشکان شبکه بهداشت و درمان نیز تایید شده ، گازگرفتگی اعلام کنند.
وی در ادامه با بیان تاکید اسلام بر انتقاد منصفانه افزود: نقد باید از طریق افراد با تقوا صورت بگیرد.
فرماندار میانه همچنین از حضور پرشور مردم شریف میانه در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن و زحمات مدیرآموزش وپرورش و سایر عوامل زحمت کش این اداره در ایام الله دهه فجر تقدیر و تشکر کرد.
مدیر آموزش وپرورش میانه نیز در این جلسه وجود هرگونه نشتی گاز در دبیرستان عترت را تکذیب کرد و گفت: در پی بیماری چند دانش آموز در هنرستان عترت ، ا تیم پزشکی و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان به محل اعزام شده و در پی آن مشخص شد که دانش آموزان آن مدرسه به بیماری سرماخوردگی که واگیردار است مبتلا شده اند ، آنها مسمومیت با مونواکسید کربن ، مسومیت غذایی و سایر مسمومیت ها در دانش آموزان را طی صورت جلسه ای رد کردند .
اسمعیل بایگان با انتقاد از خبرگزاری ایسنا یاد آورشد : خبر باید درست و منصفانه باشد زیرا انتشار خبر کذب که هیچ کارشناس و یا هیچ مسئول آگاهی آن را تایید نکرده است درست نیست.
وی در پایان به ارائه گزارشی از عملکرد آموزش وپرورش در ایام الله دهه فجر پرداخت.