فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
حفظ وحدت مهمترین خواسته مردم از مسئولین است
امام جمعه میانه ، حفظ وحدت و تبعیت محض از منویات رهبری را مهمترین خواسته مردم از مسئولین و متولیان امر عنوان کرد.
حجت الاسلام محمدرضا حامدی درهمایش عظیم مردم میانه در روز ۲۲ بهمن ، پیام وحدت و همبستگی ملت به مسئولین را در پرهیز از مسائل حاشیه ای و حفظ وفاق و همدلی خوانده گفت: دشمن با تمام قوا و امکانات به پیش آمده تا وحدت ملت و دولت ایران را مورد هدف قرار دهد زیرا دستیابی به مقصود خود را در شکست وحدت ملت ما می داند پس شایسته نیست منتخبین مردم به مسائل حاشیه ای پرداخته و دشمن را در رسیدن به اهداف خود یاری کنند.
وی صبرو استقامت مردم را سبب جلب نصرت و یاری خدا بنابر آیات قرآنی ذکر کرده افزود: صبر و مقاوت مردم بود که انقلاب را ایجاد کرده همچنین موجب پیروزی ملت ایران در جنگ نابرابر هشت ساله دشمن گردید.
حامدی اظهار داشت: در سایه ایستادگی مردم و نصرت و یاری خدا توانستیم برنامه و روش دشمن در بحث براندازی نظام را تغییر دهیم زیرا دشمن هم اکنون تنها هدفش جلوگیری از پیشروی همه جانبه نظام و ملت ماست.
امام جمعه میانه از حضور گسترده و یکپارچه مردم میانه تقدیر کرده و گفت: انتخابات ۹۲ یکی دیگر از عرصه های پیش روی دشمن برای برنامه ریزی است که حضور آگاهانه و گسترده تر ملت ، سبب ناامیدی دشمن در این عرصه نیز همچون گذشته خواهد شد.