فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
حمایت از ایثارگران از وظایف اساسی نمایندگان است
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی وظیفه اساسی نمایندگان مجلس را حمایت از ایثارگران خواند.
سید بهلول حسینی روز شنبه در همایش بزرگ زنان ایثارگر میانه به مناسبت دهه فجر، استخراج و رفع نفایص نحوه ارائه ی خدمات ، تصویب و ابلاغ دستورالعمل در خصوص خدمت رسانی به خانواده ایثارگران را کمترین کار در مقابل جانفشانیهای ایثارگران و شهدا دانسته تاکید کرد : به منظور ارائه مطلوب خدمات باید به دنبال تبصره و ماده باشیم .
وی با اشاره به جریانات سیاسی اخیر در مجلس شورای اسلامی بر رعایت اخلاق اسلامی و شناخت جایگاه حقوقی تاکید کرد.
حسینی با توصیه به آحاد ملت در پیروی از خط امام و شهداء و ولی امر مسلمین گفت: کشور ما در جنگ حاضر اقتصادی نیز با وحدت ، همبستگی و ولایت مدار بودن ملت پیروز خواهد شد.
در این همایش رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران میانه به ارائه گزارشی از عملکرد بنیاد در راستای خدمات دهی به خانواده های معظم شاهد و ایثارگر میانه و بیان مطالبی در خصوص دهه فجر پرداخت .
اجرای برنامه طنز (( شاه قاشدی )) و اهدای جوایزی به ۵ تن از خانواده های شهدا و ایثارگر میانه به قید قرعه از دیگر برنامه های اجرایی این همایش بود.