فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
کیانی راد بر ایجاد بانک ایده در میانه تاکید کرد
عضو هیات علمی دفتر موسسه پژوهش های برنامه ریزی و اقتصادکشاورزی بر ایجاد بانک ایده و دفتر سرمایه گذاری برای تجمیع ایده های سرمایه گذاری و حل مشکلات سرمایه گذاران در جامعه تاکید کرد.
دکتر علی کیانی راد در نشست کارگروه اشتغال جوانان میانه گفت:دولت باید در مبحث اشتغالزایی با فراهم نمودن امنیت و بستر مناسب برای سرمایه گذاری ، ایجاد اشتغال را به دست سرمایه گذاران و نخبگان جامعه بسپارد.
وی طرز تفکر داشتن شغل معادل داشتن درآمد ثابت را نقص فرهنگی عنوان کرد و افزود: شغل باید به تولید، رشد اقتصادی و در نهایت توسعه اقتصادی منجر شود.
کیانی راد پتانسیل یابی در بعد مکان و زمان را برای ترسیم آینده سرمایه گذاری در راستای اشتغالزایی مهم ارزیابی کرد.
وی بیکاری و تورم را تهدیدگر اقتصاد جامعه خواند و گفت : کنترل تورم سبب تسهیل در برنامه ریزی برای کنترل بیکاری است.