فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
نشست سیاسی در پایگاه مقاومت بسیج عاشورای میانه ۰۳/۰۷/۹۱
حجت الاسلام تقوی آزاد مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه میانه :
اسلام را عامل اصلی دشمنی استکبار با ایران است و انرژی هسته ای بهانه ای بیش نیست .
به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس ، نشست سیاسی در پایگاه مقاومت بسیج عاشورا حوزه شهید بهشتی سپاه میانه برگزار شد .
در این نشست ، حجت الاسلام تقوی آزاد مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه میانه با اشاره به اهانت اخیر به ساحت مقدس نبی اکرم (ص) ، اسلام را عامل اصلی دشمنی استکبار با ایران عنوان کرد و گفت : دشمنی آنها با آرمانهای ما و آرمانهای اسلام است ، کینه دشمنان ما از اسلام است و می خواهند اسلام در میان نباشد و انرژی هسته ای ، حقوق بشر و .. بهانه ای بیش نیست و علت اصلی دشمنی آنان با اسلام ، خطر آن برای آنهاست و هدف آنها تخریب چهره اسلام است
وی تصریح کرد : اسلا م با ارزشترین و برترین دین آسمانی و نبی اکرم(ص) با عظمت ترین شخصیت جهان است ، اگر اسلام با این سرعت رشد کند ، اروپا و آمریکا را تسخیر خواهد کرد چون اسلام خواهی در اروپا و آمریکا زیاد شده است و تنها راه رستگاری راه اسلام است .
حجت الاسلام تقوی افزود : ملت ایران در هر شرایطی از اسلام و آرمانهایش دفاع می کند و نمونه بارز آن هشت سال مقاومت در برابر جنگ تحمیلی و ۲۴ سال جنگ نرم و تحمل شدیدترین بحرانها و توطئه هاست که با وجود ولایت فقیه همه آنها نقش بر آب شد و عزت ایران و انقلاب بیش از بیش آشکار گردید . زمان ، زمان جنگ نرم است پس باید در صحنه های علمی ، خود را تقویت کنیم تا دشمن را در جنگ نرم زمین گیر کنیم .
روابط عمومی و تبلیغات سپاه ناحیه میانه