فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
فرماندارمیانه ازصاحبان سرمایه دعوت کرد تا به جمع دیگر سرمایه گذاران حاضر در شهرستان بپیوندند
فرماندار شهرستان میانه در جلسه ای که با صاحبان سرمایه در سالن همایش وزارت کشور برگزار شد گذر از بحران اقتصادی را سرمایه گذاری درزمینه تولید و اشتغالزایی خواند.
تقی خلفاپور اظهارامیدواری کرد که با حرکتهای مطلوب و کارهایی که در حوزه سرمایه گذاری در شهرستان انجام شده بتوان این چرخه را تکمیل کرد.
وی به سرمایه گذاری صاحبان سرمایه های بزرگ در شهرستان اشاره کرده و تاکید کرد: ما به دنبال هدفمند کردن سرمایه های بزرگ در شهرستان هستیم .
وی از صاحبان سرمایه خصوصا میانه ایهای مقیم تهران دعوت کرد تا به جمع دیگر سرمایه گذاران حاضر در شهرستان پیوسته و مطمئن باشند که به جد پیگیر مشکلاتشان بوده و راه را برای آنها هموار خواهیم ساخت.
خلفاپور در ادامه با اشاره به همایش مهر ایران ، مرهم آذربایجان که در تهران برگزار شد گفت: میانه ایها باید در امر کمک رسانی شاخص باشند به همین علت طی جلسه ای دیگر تمامی نمایندگان صنفها را دورهم جمع خواهیم کرد به این حرکت خیرخواهانه قوت بیشتری ببخشیم.
فرماندار شهرستان میانه با اشاره به برودت هوا و وضعیت نامطلوب در مناطق زلزله زده خواستار تقویت امر خیر کمک رسانی به زلزله زدگان شده و گفت: اگربه کمک صاحبان سرمایه بتوانیم بازسازی چند روستا را تقبل کنیم ، کار بزرگی انجام داده ایم.
وی به کمک ۱ میلیاردو ۵۰۰ میلیون ریالی صنف پیچ و مهره در شهرستان اشاره کرده گفت: یقینا دیگر صنفها نیز به کمک رسانی خواهند شتافت.