فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
مدیرکل ثبت احوال استان : از نظر امنیتی و سیاسی صدور شناسنامه های جدید الزامی است.

مدیرکل ثبت احوال استان با اشاره به اینکه در کنار آرشیو اطلاعاتی کارت هوشمند نیز باید وارد صحنه شود، افزود : از نظر امنیتی و سیاسی صدور شناسنامه های جدید بنام کارت هوشمند که از ضریب بالای امنیتی برخوردار است الزامی است.
مهندس عبداللهی وارد کردن کارت هوشمند به عنوان کلید اصلی را در هدفمند کردن یارانه ها از ضروریات خواند .
وی در ادامه محکم کردن پایه ها و زیر ساختهای کشور خصوصاً در عرصه ثبت وقایع حیاتی را موجب استواری نظام در برابر توطئه های دشمنان ذکر کرده افزود: کشور ما کشوری مستقل است که از نظر جغرافیایی و امنیتی در سطح جهان از حساسیت ویژه ای برخوردار است بطوریکه باید برای جلوگیری از بحران در کشور باید استقلال خود را با تحکیم زیرساختها و پایه های مهم کشور حفظ کنیم.
مدیرکل ثبت احوال استان افزود: برقراری عدالت در جامعه به شکل سنتی امکانپذیر نیست و باید به صورت الکترونیک صورت گیرد که در این راستا ما جزو ۱۰ کشور اول هستیم که گامهای کاربردی و عملی را برداشته ایم اما این امر موجب مخالفت دشمنان ما قرار گرفته و نمی خواهند که ما عدالت الکترونیک را درجامعه اسلامی خود برقرار سازیم.
عبداللهی در پایان با بیان اینکه ۶۴ دستگاه دولتی در کشور به پایگاه اطلاعاتی وصل هستند درصدهایی ثبت شده در ولادت در سطح استان را بالاتر از سطح کشور خواند و افزود: درصدهای ثبت شده در سطح شهرستان میانه نیز از درصد استانی بالاتر است که امر نشان از توان اجرایی شهرستان در جمع آوری آمار و داده های جمعیتی می باشد.