فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
فرماندار ویژه و رئیس ستاد مدیریت مقابله با کرونای شهرستان میانه؛ مشاغل کم خطر در صورت تایید می توانند با رعایت پروتکل بهداشتی از۲۳فروردین فعالیت خود را آغاز کنند

معاون استاندار وفرماندار ویژه و رئیس ستاد مدیریت مقابله با کرونای شهرستان میانه ضمن تاکید برتشدید اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی تا ۲۳ فروردین گفت فعالیت مشاغلی که به عنوان صنوف پرخطر شناخته می شوند ممنوع بوده و فقط اصناف و مراکز تهیه و توزیع مواذ غذایی و بهداشتی فعالیت خواهند داشت.
محمدرضا مشایخی در ادامه از مردم شریف درخواست کرد با رعایت نکات بهداشتی یاریگر مدافعان سلامت و اعضای ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا باشند و با در خانه ماندن ضمن حفظ سلامتی در کنترل شیوع این ویروس کمک کنند.
معاون استانداروفرماندار ویژه فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای اقلام غیرضروری، پاساژهاف مجتمع های تجاریف بازارهای مسقف و روز، آرایشگاه های و سالن های زیبایی، آموزشگاه رانندگی، رستورانها ، فست فود، طباخی، گرمابه، سونا ، نمایشگاههاف تالار های پذیرایی و سالن مراسم، مراکز تفریحی،بازی،گیم نت ها ، باشگاه های ورزشی و بدنسازی، قهوه خانه ها ، چایخانه و تریا را از جمله اصناف پرخطر شمرد و گفت: هرگونه فعالیت این اصناف تا اطلاع بعدی ستاد مشمول مجازات های طرح فاصله گذاری اجتماعی خواهد بود.
مشایخی همچنین تاکید کرد بعد از ۲۳ فروردین اصناف کم خطر می توانند در سامانه مشاغل صنف خود را ثبت نموده و با رعایت پروتکل بهداشتی از شنبه ۲۳فروردین شروع به کار نمایند.
