فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری میانه بر شناسایی ظرفیتهای سرمایه گذاری در روستاهای شهرستان از سوی ادارات تاکید کرد
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه شهرستان میانه بر استفاده از ظرفیتهای موجود و شناسایی ظرفیتهای جدید برای سرمایه گذاری در روستاهای شهرستان تاکید کرد.
مهدی مشایخی در جلسه کارگروه توسعه پایدار روستایی شهرستان برای ۴ روستای شیخدرآباد، ورنکش، لله لو و نشق اضافه کرد: ایجاد ناحیه صنعتی در این روستاها می تواند به رونق اقتصاد و اشتغال منجر شود.
وی همچنین سرمایه گذاری در زمینه های خیاطی و کشاورزی برای روستای شیخدرآباد از توابع بخش مرکزی، سرمایه گذاری در زمینه های دامداری، گلیم بافی و شهرک دامپروری برای روستای لله لو از توابع بخش کاغذکنان، بوم گردی، صنایع تبدیلی و دامداری برای روستای نشق از توابع بخش کندوان و بوم گردی، گلخانه، بوم گردی و صنایع تبدلی برای روستای ورنکش از توابع بخش ترکمانچای را با توجه به پتانسیل و زمینه های موجود مهم برشمرد.
مشایخی در پایان از ادارات شهرستان خواست تا ظرف دو هفته اطلاعات لازم و توجیهی در مورد ظرفیتها و پتانسیلهای موجود برای سرمایه گذاری در روستاهای مذکور را به فرمانداری ارائه نمایند تا فرمانداری شهرستان نیز در پی تفاهم نامه با دانشگاه آزاد تبریز برای توسعه پایدار روستایی در ۴ روستای شهرستان، اطلاعات لازم را به دانشگاه ارائه نماید.