فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
فرماندار ویژه میانه: مقدمات راه اندازی شهرک صنعتی ۳ در میانه فراهم شده است/تصفیه خانه شهرک صنعتی شماره ۲ از اساسی ترین دغدغه های صنعتی شهرستان است
محمدرضا مشایخی به فعال بودن ۵ شهرک صنعتی در شهرستان با ۱۰۳ واحد صنعتی و تولیدی با اشتغال مستقیم ۱۷۹۲ نفر اشاره کرد و گفت شهرک صنعتی شماره یک نیازمند بهسازی و روشنایی معابر است که به جهت فعال بودن واحد های صنعتی انتظار داریم گام های موثری در جهت ساماندهی این شهرک برداشته شود.
وی افزود شهرک صنعتی شماره ۲با توجه به مجاورت آب رودخانه قزل اوزن و چاه های کناری دارای سختی زیاد آب است و این امر باعث آسیب رساندن به دستگاه های خط تولید خواهد شد که برای جلوگیری از آن باید تصفیه خانه در نظر گرفته شود که یکی از دغدغه های شهرستان است.
نماینده عالی دولت عدم وجود راه دسترسی مناسب را یکی از علل کم رونقی شهرک صنعتی شماره ۲ عنوان کرد و گفت کارهای اولیه برای یک زیرگذر انجام شده است که اختصاص اعتبار منجر به تکمیل فرایند آن خواهد شد.
فرماندار ویژه میانه شهرک صنعتی شماره ۳ را از ضروریات صنعت شهرستان و تشویق سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری دانست و گفت زمین مورد نیاز در ده کیلومتری میانه اختصاص داده شده است.
وی به پتانسیل شهرستان در صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخشهای شهرستان اشاره کرد و خواستار صدور مجوز های این صنایع بخصوص برای بخش ها شد.










