فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
موکب اهل بیت (ع) امسال یک موکب جامع در ارائه خدمات به زائرین بود
محمدرضا مشایخی در مراسم تقدیر از خادمان و خیرین موکب اهل بیت(ع) گفت مردم میانه در مسائل مختلف پشتوانه دولت و ارگانها بوده اند و در حوزه همراهی موکب در ارائه خدمات مطلوب به زائرین نیز خوش درخشیدند که نشان از روحیه مشارکت مردم مثل سایر حوزه ها از جمله اجتماعی، فرهنگی و عمرانی است.
وی ضمن قدردانی از مدیر موکب و تمامی خادمان و خیرین و صنوف مختلف در پشتیبانی موکب اهل بیت(ع) افزود باید تلاش کنیم برنامه های آتی که ترسیم شده است با همکاری بین بخشی و استفاده از ظرفیت شهرستان منجر به ارتقای خدمات در این حرکت معنوی باشد.
نماینده عالی دولت ارائه خدمت به ۱۵ هزار زائر در همایش پیاده روی اربعین امسال توسط خادمان موکب اهل بیت(ع) میانه را نمایشی از انسجام و همدلی ارکان شهرستان در پشتیبانی موکب دانست و با اشاره به خدمات متنوع ارائه شده در موکب که می توان گفت موکب اهل بیت(ع) میانه یک موکب جامع بوده است و موکب اهل بیت(ع) میانه علاوه بر خدمات معنوی در فعالیت های فرهنگی اجتماعی شهرستان نیز نقش بسزایی دارد.
تقدیر از خادمان و خیرین موکب اهل بیت(ع)میانه پایان بخش مراسم بود.

















