فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان میانه برگزار شد
صبح امروز با حضور حجت الاسلام سید سعید رشادی امام جمعه میانه، محمدباقر هنربر معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و اعضای شورای فرهنگ عمومی، جلسه این شورا در دفتر امام جمعه میانه تشکیل شد.
امام جمعه و رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان میانه در این جلسه، جایگاه شورای فرهنگ عمومی در تصمیم گیری در حوزه فرهنگ را بسیار مهم و موثر توصیف کرده، گفت: متأسفانه بیش از دو سال است که علیرغم پیگیری های بسیار، نبود رییس اداره ارشاد شهرستان بعنوان دبیرخانه مرکزی این شورا، برگزاری جلسات این شورا را با مشکل مواجه کرده و جایگاه شورا را تضعیف نموده است.
حجت الاسلام رشادی در این جلسه با اشاره به تاثیر معلمان و مدیران مدارس در تبیین مسائل فرهنگی و اجتماعی و دینی در مدارس، گفت: خوشبختانه در مدارس شهرستان افراد باانگیزه بسیاری به فعالیت می پردازند که نشان می دهد اگر مدیران و معلمان بخواهند، می توانند حال و هوای فرهنگی و مذهبی مدرسه و دانش آموزان را متحول کنند و برعکس آن نیز می تواند سبب بروز آسیب می شود.
محمدباقر هنربر معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه نیز در این جلسه، با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش، نقش محوری در فرهنگ جامعه دارد، گفت: مدیران مدارس شهرستان نسبت به موضوع ارتقای سلامت روان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانش آموزان باور قلبی دارند و این باور، خود را در قامت فرهنگ سازی و آگاه سازی دانش آموزان و خانواده ها به نمایش می گذارد.
در این جلسه علاوه بر بحث و تبادل نظر در خصوص تعدادی از موضوعات و دستورات جلسه، اعضای شورای فرهنگ عمومی به بیان گزارشی از اقدامات و فعالیت های خود در حوزه ادارات متبوع خود پرداختند.
