فرماندار ویژه میانه: ایمان و خودباوری،وطن پرستی کلیدواژه های موفقیت جوانان امروز است
برگزاری جلسه سرمایه گذاری با حضور بخشدار کندوان
با حضور بخشدارکندوان جلسه هیات عالی سرمایه گذاری شهرداری ترک در خصوص بررسی بسته سرمایه گذاری شهرداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ترک، جلسه هیات عالی سرمایه گذاری شهرداری ترک با حضور حسین زاده بخشدار کندوان، اعضای شورای شهر، مدیرعامل شرکت تات نیروی آتروپاد و شهردار و سایر اعضای هیات در خصوص بررسی بسته سرمایه گذاری و نحوه مشارکت شهرداری با شرکت تات نیروی آتروپاد در احداث کارخانه هادی نو ترکیب آلومینیومی آلیاژ مس برگزار و پیشنهادات ارائه شده توسط کارشناسان هیات تصویب و مقرر شد شهرداری در اسرع نسبت به تهیه پیش قرارداد براساس شیوه نامه امور سرمایه گذاری و مشارکت شهرداری اقدام و در جلسه آتی هیات طرح و بررسی گردد.
بخشدار کندوان نیز در این جلسه بیان کرد که تهیه بسته های سرمایه گذاری مهمترین نیاز شهر ترک می باشد و در زمینه سرمایه گذاری باید با تعریف پروژه های زودبازده از سرمایه گذاران دعوت و حمایت کنیم.
حسین زاده، تدوین اطلس سرمایه گذاری شهر ترک را مهم برشمرد و خاطر نشان کرد: اصل اول، ایجاد امنیت روانی برای سرمایه گذاران است چرا که سرمایه گذار باید اطمینان داشته باشد که ورود به بسته سرمایه گذاری منافع او را نیز تامین و البته منافع شهر و شهروندان را نیز تامین می کند،
وی افزود: ایجاد اشتغال برای جوئانان این منطقه و رفاه اجتماعی برای شهروندان از مهم ترین اهداف مشارکت شهرداری در احداث کارخانه هادی نو ترکیب می باشد.
شهردار ترک نیز ضمن اشاره به بسته های سرمایه گذاری شهرداری ترک و طرح مشارکت با شرکت تات نیرو افزود: مجموعه شهرداری با تمام توان به دنبال رفع موانع سرمایه گذاری می باشد تا بتوانیم از ظرفیت های این شهر برای توسعه و رونق اقتصادی استفاده کنیم.
علی تقی پور افزود: با نگاه و حمایت اعضای شورای ششم به موضوع سرمایه گذاری، شفافیت در پروژه ها و حضور و هم اندیشی سرمایه گذاران اتفاقات خوب و شایسته ای را در حوزه های اقتصادی برای شهر ترک شاهد خواهیم بود.