دشمن برای انهدام شجریه طیبه از هیچ کوششی دریغ نکرده و نخواهد کرد.

سرتیپ ۲ ستاد حشمت الله ملکیان فرمانده قرارگاه عملیاتی شمال غرب ارتش به توطئه چینی دشمن علیه ایران اشاره کرد و افزود: دشمن برای انهدام شجره طیبه از هیچ کوششی دریغ نکرده و نخواهد کرد اما ملت ما با داشتن رهبران بزرگی چون امام راحل و جانشین بر حقش تمامی توطئه های استکبار را به خودش برگردانده و اجازه ضربه زدن به نظام را به کسی نداده است. وی با تاکید براینکه آمریکا و کشور های غربی بر شکست خود اذعان داشته اند این امر را نشان از درایت مقام معظم رهبری و پشتیبانی همواره ملت از نظام عنوان کرد و افزود: امروز شاهد خیزش اسلام در دنیا هستیم ، هر چند که استکبار می خواهد بگوید که ربطی به انقلاب ایران ندارد اما نمی داند که این خیزشها بر گرفته از اسلام و شعارهای دوران انقلاب ماست و وعده خدا پیروزی مستضعفین بر مستکبرین است .
گفتنی است در این جلسه سرهنگ جانباز شاپور توکلی بنا به دستور امیر پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش و امیر سر لشگر صالحی به سمت فرماندهی تیپ ۳۶ زرهی منصوب شد.
وی استخدامی سال ۶۲ در دانشکده افسری امام علی می باشد که در سال ۸۳ به ترفیع درجه سرهنگی رسیده و در سمتهای مختلف در ارتش به فعالیت مشغول بوده که معاونت اداری مرکز آموزش زرهی لشگر ۹۲ آخرین سمت شغلی ایشان قبل از عهده داری فرماندهی تیپ ۳۶ زرهی در میانه می باشد.