استارت عملیات دو خطه نمودن مسیر میانه ، تهران
مدیر کل راه آهن شمال غرب کشور : پیشرفت دو خطه کردن مسیر تهران ، تبریز مطلوب و از استارت عملیات دو خطه نمودن مسیر میانه ، تهران نیز خبر دادو افزود: ما به عنوان یک مسئول وظیفه داریم با برآوردن خواسته های مردم موجبات رضایت آنها را فراهم آوریم که امیدواریم با تلاش در راستای پیشرفت کشور به افق چشم انداز دست یابیم.
وی افزود: افزایش خطوط ریلی کشور از ۱۰۰۰۰ کیلومتر به ۲۰۰۰۰ کیلومتر یکی از مهمترین اهداف برنامه پنجم توسعه است که ۹۰ درصد استانهای ما را به خطوط ریلی وصل خواهد کرد.حسن ماسوری در نشستی با اصحاب قلم و رسانه با حضور فرماندار شهرستان میانه افزود: دو خطه کردن راههای ریلی توسط وزارت راه و ترابری در برنامه پنجم مد نظر قرار گرفته است .
ماسوری در ادامه با بیان اینکه محور شمالغرب دومین محور راه آهن شمالغرب است که ۲۷ قطار در این مسیر سیر می کنند اما جوابگوی تقاضای مردم نیست افزود: بیشترین تقاضا از مبداء برای مشهد است .
وی با اشاره به اینکه پیش بینی شده بود تا ناوگان ریلی ما تا ۴ برابر افزایش پیداکند گفت: با افزایش ۳ برابری آن موافقت شده و ۱ برابر آن نیز برای بهینه سازی ناوگانهای ریلی هزینه خواهد شد..
ماسوری در پاسخ به مشکلات ناوگان ریلی از جمله تاخیر در حرکت قطارها که موجبات نارضایتی مردم خصوصا روستائیان را فراهم آورده و کیفیت قطارها و واگنها در شهرستان میانه و برنامه های آتی راه آهن شمالغرب کشور ازسوی فرماندار شهرستان میانه و اصحاب قلم و رسانه با تأکید بر اینکه خدماتی که به مردم میانه داده می شود نسبت به سایر نقاط مطلوب است اضافه کرد که اگر مردم شهرستان متقاضی بخش خصوصی باشند ما خواهیم توانست قطارهای موجود را به ترنسلت و ریل باس تغییر دهیم اما باید قطار میانه تهران با بلیط ۲۵۰۰۰ ریالی که مطلوب عامه علی الخصوص قشر ضعیف شهرستان است بر جای خود باقی مانده و به مشکلات بهداشتی ، سرویس دهی ونحوه ارائه خدمات آن رسیدگی شود که در این راستا ما بازرسین ویژه ای را به کار گرفته ایم تا موجبات رضایت مردم فراهم آید.
مدیر کل راه آهن شمال غرب کشور حل مشکل ساعت حرکت قطارهای میانه به تهران و بالعکس را منوط به نظر خواهی از مردم دانست و افزود: با نظر خواهی از مردم مشخص کنید که چه ساعتی مطلوب عموم مردم برای حرکت قطار است تا ما هم اقدام لازم را به عمل آوریم.