بیشتر مطالبات مردم در مراجعه به فرمانداری، درخواست اشتغال است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه با اشاره به مراجعه ۶۰۰ نفر به فرمانداری ویژه شهرستان در ملاقات عمومی از ابتدای امسال، گفت: بیش از ۵۰ درصد مطالبات این افراد استخدام در شرکت فولاد است که این انتظار ناشی از آمار بالای بیکاری در شهرستان است.
مسعود سعادتی طی نشستی در مجتمع فولاد میانه با حضور معاون وزیر صمت و نمایندگان مجلس، خواسته های مردمی در زمینه لزوم بسترسازی اشتغال جوانان را به حق خوانده، افزود: وزارت صمت و مدیران مربوطه فولاد باید در زمینه توسعه فازهای فولادی عزم جدی داشته باشد.
سعادتی بر ضرورت صدور دستور ویژه با ساز و کار مشخص جهت هزینه کرد بخشی از درآمدهای مجتمع فولاد برای انجام مسئولیت ها و نیازهای اجتماعی شهرستان در حوزه های مختلف عمرانی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و ورزشی تاکید کرد.
فرماندار ویژه میانه در ادامه تردد خودروهای سنگین حامل محصولات و مواد اولیه فولاد را سبب آسیب جدی به جاده ها خواند و افزود: انتظار میرود فولاد در بهسازی و بهبود راههای شهرستان و همچنین در دیگر حوزهها حمایت لازم را اعمال داشته و در جهت مدیریت واحد مجتمع های فولادی اقدام کند.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی به مشکلات و عدم توسعه مجتمع فولاد میانه و فولاد آذربایجان اشاره کرد و گفت: شرکت فولاد آذربایجان همزمان با فولاد نیشابور احداث شد که در حال حاضر فولاد نیشابور به فاز ۱۰ و تکمیل زنجیره فولادی دست یافته اما میانه در دو فاز موجود درجا می زند.
مرتضی حسینی اظهار امیدواری کرد: مساعدتها و تامین نقدینگی برای فولاد ادامه پیدا کند تا عقب ماندگی ها جبران شده و به کاهش آمار ۱۳ هزارنفر بیکار تحصیل کرده در شهرستان میانه منحر شود.
وی خواستار ادغام این دو مجموعه و یا مدیریت واحد در آنها و همچنین صدور دستور آغاز طرح شماره ۴ و ۵ و نیز اختصاص مالیات بر درآمد و ارزش افزوده فولاد میانه به اداره مالیات این شهرستان جهت افزایش درآمد میانه و توسعه و آبادانی آن شد.
دیگر نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد کارخانجات و کارگاههای استان در چهار شهرستان استان متمرکز هستند که این در حق سایر شهرستانها ظلم بوده و باعث مهاجرت جوانان شده است.
مهدی اسماعیلی با بیان اینکه ۵۵۰ نفر در شرکت فولاد میانه اشتغال دارند؛ درجا زدن فولاد در دو فاز را قابل قبول ندانسته افزود: باید زمان بهره برداری از فاز ۳ فولاد مشخص شود .
وی با تصریح بر اینکه ظرفیت تولید فولاد بعد از ۲۰ سال باید بالاتر می رفت اما در حال حاضر زیر ظرفیت اسمی کار می کند؛ خواستار تزریق بموقع منابع و نوسازی خطوط تولید شد.
اسماعیلی در پایان بر ضرورت جبران عقب ماندگیها برای بهره برداری از واحد ذوب فولاد در سال آتی و اختصاص واحد گندله سازی در جهت تکمیل چرخه فولاد و مجوز بکارگیری جذب نیرو در فولاد با توجه به بازنشستگی برخی از نیروها تاکید کرد.