همزمان با نیمه شعبان ، یکصد دفتر خدمات بانکی روستایی و شهری در شهرستان میانه به بهره برداری رسید.
رییس پست بانک میانه با اعلام این مطلب در مراسم افتتاح این دفاتر گفت: در سالهای اخیر تعداد ۸۱۷ دفتر ICT روستایی و ۲۲۶ دفتر شهری در سطح استان آذربایجان شرقی با هدف ارائه خدمات به ساکنین روستاها و مناطق عشایر نشین و شهرها تاسیس و راه اندازی شده است.
ولی لطفی متمرکز شدن سپرده ها و حسابهای بانکی شهرنشینان و علی الخصوص روستائیان و عشایر را موجب فراهم شدن بستر مناسب برای رضایتمندی مردم خواند و تاکید کردکه منابع هر روستا و منطقه به شکل تسهیلات برای توسعه اقتصادی آن منطقه به شکل تسهیلات تزریق خواهد شد.
وی افزود: به لطف الهی و حمایتهای دولت کریمه جمهوری اسلامی هم اکنون در شهرستان میانه ۱۰ دفتر شهری و ۹۰ دفتر خدمات بانکی روستایی در حال فعالیت بوده که همین امر موجب کاسته شدن ده هزار از سفرهای روستائیان زحمتکش به شهرها و کاهش اتلاف وقت آنها شده است و با افزایش این صد دفتر خدمات بانکی بر سعت انجام عملیات بانکی و رضایتمندی مردم افزوده خواهد شد.
وی دریافت انواع قبوض به صورت الکترونیکی ، افتتاح انواع حساب و اعطای تسهیلات در قالب عقود اسلامی درراستای تولید کشاورزی و پرورش دام ، پرداخت حقوق مددجویان کمیته امداد ، پرداخت سهام عدالت در محل سکونت افراد، ارائه خدمات تا پاسی از شب و در ایام تعطیل به مشتریان در روستاها و حلات شهر را که تا به حال در هیچ زمانی و هیچ بانکی به صورت مستمر مشاهده نشده را از جمله خدمات پست بانک و دفاتر خدمات بانکی ذکر کرد.
لطفی با اشاره به اینکه پست بانک ایران همسو با دولت عدالت گستر با تکیه بر اساسنامه خود که خرده بانکدار بوده و خدمت رسانی به مناطق شهری و روستایی را از اهداف خود می داند اقدام به ایجاد چهارصد شعبه و ده هزار دفتر خدمات بانکی ، روستایی و شهری نموده است.
وی در ادامه محرومیت زدایی ، ایجاد گردش پولی ، رونق اقتصادی و ترویج فرهنگ پس انداز و ارائه انواع خدمات پولی ، بانکی را از مهمترین اهداف و چشم انداز پست بانک در نقاط روستایی و شهری عنوان کرد و افزود: امروز جمع شده ایم تا شروع خدمات پست بانک را به صورت ON LINEدردفاتر پیشخوان دولت به دست پربرکت شما بزرگواران شاهد باشیم تا بدین طریق برگ زرین دیگری را به صفحات تاریخ همراه با موفقیت ایران افزوده باری از روی دوش مردم برداشته همچنین خدمات دولت خدمتگزار را گسترش دهیم .
لطفی راه اندازی سامانه جدید را موجب سرعت انتقال اطلاعات مشتریان و افزوده شدن انجام عملیات بانکی دانست و افزود: هر روستایی که دارای چنین سامانه ای باشد خود بخود به تمام نقاط کشور از نظر اطلاعات و عملیات بانکی دسترسی خواهد داشت .