برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در بخش کندوان

مراسم بزرگداشت سالروز ارتحال حضرت امام (ره) با حضور معاون سیاسی فرماندار ویژه شهرستان میانه ، بخشدار کندوان ، شورای اداری بخش واقشار مختلف در بخش کندوان برگزار گردید.
ابتدا بخشدار کندوان ضمن گرامیداشت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) خیرمقدم گویی به معاون سیاسی را بجا آورد سپس معاون سیاسی فرماندار ویژه شهرستان میانه که سخنران این مراسم بود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) و سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد، حضرت امام خمینی (ره) را یک شخصیت انقلابی بیان نموده و گفت: از خصوصیات حضرت امام (ره) می توان به صداقت ، حقانیت نَفَس ، نفوذ کلام ، مستضعف مداری و استکبارستیزی اشاره کرد و اینکه حکومت امام (ره) بر دلها بود.
ایشان در ادامه سخنان افزود : هر قرن شخصیتی را به جامعه جهانی معرفی می کند و شخصیت حضرت امام (ره) به گونه ای بود که مجله تایم آمریکا چاپ نیویورک حضرت امام را ابرمرد قرن معرفی کرد.
قسلاقی ضمن گرامیداشت و تسلیت شهادت سردار حسن صیاد خدایی بیان کرد که این شهید والامقام در راه آرمان های حضرت امام جان خود را فدای نظام و انقلاب کرد.
معاون سیاسی فرماندار ویژه میانه : انقلاب اسلامی ۴۳ سال است که با صلابت و استوار در مقابل تهدیدها ایستادگی کرده و ما باید در مورد حمایت از مستضعفین و ستیز با استکبار راه امام (ره) را ادامه داده و این انقلاب را به ظهور حضرت ولی عصر (عج) متصل کنیم.