بازدید خبرنگاران استان آذربایجان شرقی از پروژه آبرسانی به میانه از سد گرمی چای
پیام قدردانی فرماندار ویژه میانه بخاطر حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس

دکتر مسعود سعادتی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه در پیامی از حضور باشکوه مردم مومن و انقلابی شهرستان میانه در راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
روز جهانی قدس یکی از برجستهترین و ماندگارترین یادگاران حضرت امام خمینی (ره) در حمایت جهانی از مردم مسلمان، مظلوم و رنج کشیده فلسطین است.
نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با عنوان روز قدس نخستین قبله مسلمانان از آن جهت حائز اهمیت است که نور امید در دل مستضعفان جهان روشن کرد و به فرصتی همیشگی برای توجه به سرنوشت فلسطین عزیز مبدل گردید تا جهانیان بدانند سرنوشت قدس و مسلمانان با یکدیگر پیوندی عمیق و ارتباطی جدانشدنی دارد.
یوم ا.. روز جهانی قدس، روز حیات امت اسلامی، حق طلبی و نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام و اعلام انزجار امت بزرگ و انقلابی ایران عزیز از رژیم صهیونیستی است و شما مردم مومن، انقلابی و روزه دار شهرستان میانه، در شهر و روستا نشان دادید که با تاسی از آیه شریفه واعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا در صحنه حاضر می شوید و با اتحاد و همبستگی خود، فریاد بر سر اسرائیل غاصب و سردمداران مستکبر جهان می کشید.
اینجانب از همه شما مردم شریف و شهید پرور، از همه اقشار، زن و مرد، پیر و جوان و خردسال و به ویژه از خانواده محترم و معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران شهرستان بخاطر حضور پرشکوه و با عظمت در راهپیمایی روز جهانی قدس که حمایت خود را از مظلومین جهان به نمایش گذاشتید و با شعارهای انقلابی خود بر دهان مدعیان دروغین حقوق بشر کوبیدید قدردانی می نمایم.
لازم می دانم از تمامی دستگاهها و دست اندرکاران برپایی این برنامه که سبب شد این مراسم به نحو احسن برگزار گردد قدردانی نمایم.
به امید آزادی فلسطین و رهایی مردمان سرزمین قدس شریف از چنگال صهیونیست پلید؛ ان شاءالله
مسعود سعادتی
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه