بازدید فرماندار ویژه میانه از مرکز تعویض پلاک خودرو

معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه با حضور در ساختمان پایانه مسافربری میانه از مرکز تعویض پلاک خودرو این شهر بازدید کرد.
در این بازدید، مسعود سعادتی، مسائل و گلایه های مراجعین را که عمدتا در مورد وقتگیر بودن و معطلی بیش از حد معمول آنان بود را در گفتگو با آنان شنیده، توضیحات مسئول مرکز تعویض پلاک و رئیس راهنمایی و رانندگی میانه را خواستار شد.
فرماندار ویژه میانه، تراکم مراجعین و معطل شدن مردم برای تعویض پلاک را غیرقابل قبول خوانده، بر لزوم افزایش حداقل یک نفر نیرو در این مرکز در کمترین زمان تاکید کرد.
سعادتی همچنین گفت: محل های ارائه مدارک و تحویل و نصب پلاک نسبت به هم مسیری طولانی دارند که لازم است این مرکز در اسرع وقت به محل جدید خود که در نزدیکی مرکز پلیس راهنمایی و رانندگی است منتقل شود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه همچنین با بیان اینکه مجوز راه اندازی مرکز دوم تعویض پلاک در میانه اخذ شده و در سال آینده شروع به کار خواهد کرد، افزود: راه اندازی مرکز دوم از نیازهای شهرستان است و مطمئنا آغاز به کار آن، مشکل تراکم مراجعین و زمان بر بودن پروسه تعویض پلاک را رفع خواهد کرد.
مشایخی معاون عمرانی فرماندار و ساعدپور یگانه رئیس راهنمایی و رانندگی میانه، فرماندار را در این بازدید همراهی کردند.