فرماندار ویژه میانه: حمله خبیثانه به مدارس زینبیه و ثارالله نوعی انتقام از نقش تاثیرگذار میانه در موفقیتهای جنگ بود

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه گفت: حمله وحشیانه و خبیثانه دشمن بعثی به مدارس زینبیه و ثارالله میانه نوعی انتقام دشمن از نقش تاثیر گذار شهرستان در موفقیتهای جنگ تحمیلی از جمله پیروزی در عملیات کربلای ۵ بود.
مسعود سعادتی در همایش نیمکتهای سوخته شهرستان؛ شهادت دختران مظلوم زینبیه و ثارالله را نماد مظلومیت شهرستان و تلفیق علم و جهاد در سرزمین مقدس ایران اسلامی برشمرد.
وی وقوع این حادثه ناگوار و تلخ در طلیعه فجر را نشان از انتخاب راه درست توسط ملت ایران با آگاهی و بصیرت لازم در راستای ثبیت انقلاب عنوان نمود و افزود: آمیخته شدن علم و جهاد بود که سبب پیروزی ملت ایران در تمامی صحنه های اقتدار و عزت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران شد.
امام جمعه میانه نیز در این مراسم با تصریح اینکه شهدا و خون آنها سبب حفظ و حمایت و امنیت مملکت و نظام جمهوری اسلامی ایران شده است ادای دین به پیشگاه شهدا و خانواده آنها را وظیفه مردم و مسوولین عنوان نمود.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالله محمدی خانوادههای شهدا را چشم و چراغ مملکت دانست و افزود: دلجویی از این خانواده ها و ارج و قرب آنان از دیگر وظایف ما ملت ایران است.
وی برگزاری این یادواره را سبب خیرات و برکات بسیاری برای شهرستان از جمله وعده کمک موثر دکتر نیکزاد برای یکی از راه های مهم شهرستان عنوان نمود.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی نیز با گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بویژه شهدای مظلوم زینبیه و ثارالله به واژه مقدس شهید در تعالیم قرآنی اشاره کرد و گفت: در ارزش گذاری مقام شهید و شهادت همین بس که خداوند یکی از اسم های خود را به نام لفظ شهید مزین نموده است.
مهدی اسماعیلی تضمین سلامت و قوام نظام را از خیرات و برکات خون مطهر شهدا عنوان نمود.
دیگر نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی واقعه قرآن مدارس زینبیه و ثارالله را جانگداز و تکان دهنده عنوان نمود و افزود: انقلاب اسلامی ایران در مسیر تثبیت خود خون های بسیاری را تقدیم این راه نموده است.
مرتضی حسینی اضافه کرد: اکنون بر ما وظیفه است تا در هر مسوولیتی که هستیم خالصانه و با تعهد کافی سرباز مخلص نظام و پاسداشت ارزش ها و آرمان های شهدا و امام شهدا باشیم که از مهمترین آنها مبارز با فساد؛ ایجاد رفاه برای همه مردم و برقراری عدالت است.