افتتاح پروژه های آبرسانی به میانه و خط آهن میانه-تبریز در جریان سفر رئیس جمهور به استان
مسوول جدید حراست فرمانداری ویژه میانه منصوب شد

در جلسه ای با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه و مدیر کل حراست استانداری از زحمات عادل قاسمی مسوول سابق حراست فرمانداری تجلیل و یعقوب قربانی به سمت مسوول جدید حراست انتخاب شد.
در این جلسه فرماندار ویژه شهرستان ضمن قدردانی از زحمات و تلاش حاج عادل قاسمی در حوزه حراست فرمانداری برای ایشان در سمت معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری آرزوی توفیق کرده اظهار امیدواری نمود که یعقوب قربانی با همراهی و تعامل کارکنان فرمانداری در حوزه حراست و حفظ و صیانت از منافع عامه و آبروی کارکنان موفق عمل کند.
مسعود سعادتی حراست را حافظ منافع کشور به معنای عام و حافظ سرمایه های مادی و معنوی دستگاه های اجرایی ذکر نموده و کار در حوزه حراست را نیازمند صبر و شکیبایی؛ سعه صدر و دقت نظر عمیق دانست و تاکید کرد: نباید با ساده انگاری و سهل انگاری و سخت گیری بیش از حد به امر خطیر حراست آسیب زد.
شهابی، مدیر کل حراست استانداری آذربایجان شرقی نیز با حضور در این آیین با تصریح بر اینکه مسوول حراست اگر دلسوز؛ معتقد؛ مخلص و با تقوی بوده و صلاحیت وی از سوی ارگانهای ذیربط تایید شود به طور قطع از تمام توان خود برای حفظ و صیانت از افراد و آبروی آنها بهره خواهد گرفت.