فرماندار ویژه شهرستان میانه در جلسه کارگروه مشترک اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر: کمک به کاهش آسیبها و بهبود شرایط شهرستان با ریشه یابی آنها میسر است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه با تاکید بر لزوم تشکیل و فعالیت کارگروه شناسایی ریشه آسیبهای اجتماعی با همکاری دانشگاهها و آموزش و پرورش، تصریح کرد: کمک به کاهش آسیبها و بهبود شرایط شهرستان با ریشه یابی آسیبها میسر است.
مسعود سعادتی در جلسه کارگروه مشترک اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر شهرستان میانه از محدودیت و کمبود اعتبارات و امکانات اختصاص یافته از سوی استان به شهرستان میانه در حوزه مقابله و مبارزه با آسیبهای اجتماعی انتقاد کرده، افزود: نیاز شهرستان و وسعت و گسترگی آن نیازمند اعتبارات ویڗه و اضطراری است که نگاه ویژه استان در این زمینه را میخواهیم تا منجر به کاهش آسیبهای اجتماعی در شهرستان شود.
سعادتی دوران پسا کرونا را فرصتی برای کاهش برخی فشارها و معضلات ناشی از قرنطینه؛ گشایشی در حوزه اشتغال و بهبود بهداشت روانی افراد عنوان کرد و افزود: ما نیز باید با فضاسازی؛ تامین امکانات و حمایتهای معنوی و تغییر دیدگاه و نگرش ها؛ کمک کنیم تا کاهش آسیب ها هدفمند و به طور موثر و چشمگیر اتفاق افتد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی در این جلسه، حاشیه نشینی را از سرچشمه های اصلی تولید ناهنجاری عنوان کرده، گفت: در سطح استان تقریبا ۳۲۰ هزار نفر در سکونتگاههای غیررسمی زندگی میکنند و ۶۵ تا ۷۰ درصد آسیب های احتماعی در آن تولید می شود.
شکوهی، موازی کاری را یکی از عدم توفیق مناسب در امر پیشگیری از آسیب های اجتماعی خوانده، افزود: تکالیف سازمانی برای متولیان مقابله با آسیب ها درست ارائه نشده و از طرفی تعدد مراتب تصمیم گیری و جزیره ای عمل کردن ها، باعث می شود تا به اهداف مورد نظر دست نیابیم و باید انرژی ها با تصمیمات واحد نشات گرفته از خرد جمعی کنار هم قرار گیرید.
وی بر اهمیت داده های استاندارد و قابل استناد تاکید کرده، ادامه داد: متاسفانه بعضا داده های استاندارد و قابل استناد وجود ندارد که این امر باعث میشود تجزیه و تحلیل درست صورت نگیرد و از چشم انداز و نقشه راه فاصلعه گرفته شود.
شکوهی همچنین بر تقویت باورهای دینی در جامعه و تقویت بنیان خانواده ها با بهره گیری از آموزه های دینی تاکید کرده، گفت: مسلما از دل این فرهنگ و باورهای آسمانی و مقدس، نباید معضلات اجتماعی پدید آید و این بیانگر تهاجم فرهنگی و نهایتا فاصله گرفتن تدریجی جامعه از این باورهاست.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این جلسه با بیان اینکه اجتماعی کردن موضوع مواد مخدر و پای کار بودن مردم می تواند گام موثری در آگاهی بخشی از آسیب های مواد مخدر محسوب میشود، گفت: سرمایه گذاری در مناطق دارای آمار بیکاری بالا برای اشتغالزایی و نیز اطلاع رسانی باعث کاهش تقاضا برای مواد مخدر است.
رنجبر همچنین بر اهمیت تسریع در امر مصادره اموال ضبط شده از قاچاقچیان به نفع دولت گفت: بزرگترین راه مبارزه با قاچاقچیان، ضربه به بنیان های مالی آنان است که باید با جدیت دنبال شود.