بازدید خبرنگاران استان آذربایجان شرقی از پروژه آبرسانی به میانه از سد گرمی چای
فرماندار ویژه شهرستان میانه: امور آب و فاضلاب استان اجرای پروژه های مشارکتی روستاهای میانه را در اولویت قرار دهد
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه با اشاره به مشارکت بالای مردم شهرستان در اجرای پروژه های عمرانی و بویژه در حوزه آب روستاهای بالای ۲۰ خانوار گفت: از امور آب و فاضلاب استان انتظار می رود اجرای پروژه های مشارکتی روستاهای میانه را در اولویت قرار دهد.
مسعود سعادتی در نشستی با ایمانلو مدیر کل آب و فاضلاب استان و مهدی اسماعیلی نماینده میانه در مجلس شورای اسلامی؛ با اشاره به مشارکت ۲۰ روستا در حوزه آب شرب با مشارکت ۵۰ درصدی اضافه کرد: از ۳۵۰ روستای دارای سکنه جمعیت بالای ۲۰ خانوار ۲۴۰ روستا با مشکل آب روبرو هستند که باید چاره اندیشی شود.
وی با قدردانی از مهندس ایمانلو از بابت اجرای پروژه های مشارکتی بر ضرورت اجرای خط انتقال هنرستان تا آب و فاضلاب به طول۲ کیلومتر و خط انتقال راه آهن، ضرورت جابجایی خطوط انتقال از زیر پل سردار سلیمانی به طول ۴۰۰ متر؛ نشت گیری مخزن ۸ هزار متر مکعبی شهرک اندیشه با نیاز به تامین ۳ میلیارد ریال هزینه تاکید کرده خواستار اصلاح شبکه فرسوده و تقویت فشار در منطقه فرهنگیان به طول ۴ کیلومتر دارای مجوز حفاری؛ تامین هزینه برای چاههای ساری قمیش در راستای تفاهم نامه سال ۹۶؛ اتمام مخزن ۱۰۰۰ متر مکعبی آچاچی؛ اتمام دو چاه ترکمانچای؛ اصلاح سیستم ساخت استار ایستگاه پمپاژ جهت جلوگیری از خرابی پمپاژها هنگام قطع و وصل برق؛ توسعه قنات آقکند با توجه به دو برابر شدن جمعیت آن از سال ۹۵ شد.
وی اجرای ۱۰ کیلومتر از توسعه شبکه فاضلاب میانه در جهت اتمام آن در سطح شهر و نصب ۲۰۰۰ هزار انشعاب فروشی را خواستار شد و افزود: پمپاژ فاضلاب شهرک اندیشه؛ نهضت سوادآموزی و ولیعصر نیازمند اجرای قسمت باقیمانده است که باید با مشارکت فولاد؛ ایستگاه راه آهن و امور آب و فاضلاب برای بهره برداری از هر سه دستگاه تکمیل شود.
سعادتی پر شدن منازل از آب در مواقع بارندگی در شهرک ساحلی؛ اندیشه و بالای جاده را و همچنین مشکل مخزن مساکن مهر ترکمانچای را از دیگر مشکلات عنوان و اضافه کرد: تامین اعتبار جهت ارزیابی زیست محیطی روستاهای بالا دست را ادیگر درخواستهای شهرستان است.
وی در مورد تعویض سیستم شبکه های فرسوده نیز گفت: با مجوز شهرداری و کمک شورا برای رفع این مشکل اقدام خواهیم کرد.
ایمانلو در خصوص مشکل آب روستاهای شهرستان گفت: با خودیاری مردم؛ از طریق سازمان برنامه و بودجه؛ آب و فاضلاب استان اقداماتی انجام خواهد داد تا روستاها در تابستان با مشکل کمبود آب مواجه نشوند که در این خصوص از بنیاد علوی؛ بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام کمک خواهیم گرفت و در روستا های که ۵۰ درصد مردم مشارکت می کند ۵۰درصد مابقی آن را آب وفاضلاب تا مبلغ یک میلیارد ریال پرداخت می نماید.
مدیر کل آب و فاضلاب استان با بیان مشکل آب در ۶۲۷ روستای استان و افزایش آن به ۶۵۰ روستا در سال آتی در صورت عدم بارندگی ها به وجود ۱۵۰ روستای مشکل دار تحت پوشش در شهرستان اشاره کرد و افزایش بارندگیها سبب کم شدن مشکل آب در روستاها عنوان نمود.
ایمانلو در پایان اضافه کرد: شهرستان میانه جزو شهرهایی است که قسمت اعظم فاضلاب در آن اجرایی شده و با اجرای ۱۰ کیلومتر در توسعه هیچ نقطه ای از شهر بدون پوشش نخواهد بود.
نماینده مردم میانه در مجلس نیز با اشاره به انتظار ۲۰ ساله مردم جهت تامین آب شرب کیفیت دار از سختی ۹۰درصد سختی آب میانه انتقاد و خواستار حل مشکل آن شد.
وی تنها راه تامین اعتبار را در فاینانسر و ماده ۵۶ که در حال حاضر مسدود گردیده عنوان نمود و افزود: مردم از وعده و وعید خسته شده اند که امیدواریم با عنایت ویژه استان و کشور پروژه آبرسانی میانه به بهره برداری برسد.